Musta-punaruutuja päivän asussa

Olin viime viikonlopun Iisalmessa lapsuudenkodissa. Juhlittiin isoveljen 40-vuotissyntymäpäiviä ja veli sai lahjaksi haaveilemansa 3D-tulostimen. Oli kiva nähdä perhettä, vaikka tuollaiset pikaset viikonloppureissut kauemmaksi ovatkin aika väsyttäviä ja edellisenkin viikonlopun olin reissussa. Mutta pitäähän sitä perheenjäsentä juhlia, varsinkin kun täyttää pyöreitä! <3 Sunnuntaina vielä jatkoin Kajaaniin kummitytön 2-vuotissyntymäpäiväjuhliin eli todella juhlatäytteinen viikonloppu oli! Sunnuntaiaamuna ennen Kajaaniin lähtöä pyysin siskoa ottamaan asustani kuvia. Hauskaa, miten eri väriset hiukset minulla tuntuu olevan näissä kuvissa, jotenkin tuo kasviväri käyttäytyy tuolla tavalla luonnonvalossa. Päivän asu oli rento ja koostui lähinnä käytettynä hankituista vaatteista. Musta mekko on näkynyt täällä blogissa usein, se on yksi lempimekoistani. Musta-punaruudullisen, hupullisen flanellipaidan sain veljen puolisolta, kun hän oli nakkaamassa tätä kirpparikassiin. Minulta löytyy samankaltainen kauluspaita, mutta tästä tykkään enemmän, sillä tämä on mukavan väljä ja iso plussa hupusta! Kuvissa näkyy myös uudet talvikenkäni, jotka löysin kätevästi Stadiumin lastenosastolta. :D Pitkään metsästin superlämpimiä ja samalla nättejä talvikenkiä, niitä ei kauheasti tunnu löytyvän. Muutenkin pakkaskeleille ei ole kauheasti suunniteltu kauniita vaatteita, miksi ei voi olla samaan aikaan kaunis ja lämmin? Mietin esimerkiksi aikuisten toppahaalareita. Lapsille löytyy vaikka millä kuosilla ja mallilla, mutta aikuisille vain jotain rumia pilkkihaalareita. Pitäisikö ruveta valmistamaan nättejä toppahaalareita aikuisille, siinä voisi olla oiva markkinarako! :D

Ostin muutama viikko sitten jonkun halppisripsarin perinteisen Laveran sijaan, ja heti oli meikit poskilla kuvanottoaikana. :'D Ei pitäisi vaihtaa, jos on kerran törmännyt laatutuotteeseen. Muutenkin tämä nykyinen ripsari tuntuu vaan paakkuuntuvan ripsiin, ei kiva.

Tämä viikko on ollut todella hetkinen, olen lähes joka ilta opettanut ja päivällä tehnyt muita työhommia. Tämän lisäksi päätin hakea tohtorikoulutukseen, joten myöhäiset illat ovat menneet hakupapereita täytellessä. Ajattelin, että haen nyt, koska olen gradun valmistumisen jälkeen haaveillut ja pohtinut väitöskirjan tekoa. Olen sillä asenteella, että haen nyt ja jos ei tärppää, niin haen syksyllä uudestaan. Jos jostain on pitkään haaveillut, niin kyllä se kortti kannattaa katsoa eikä vain jahkailla ja miettiä, olisiko siitä haaveesta tai ideasta tullut mitään. Haku aukeaa ensi kuussa. Katsotaan miten käy. Tohtorikoulutuksen lisäksi olen haaveillut pitkään omasta podcastista, mutta aikaa ei tunnu riittävän sen toteuttamiseen. Haluaisin tehdä sellaisen Italian kulttuurista ja historiasta kertovan podcastin, vähän samanlaisen kuin Veera ja Ihmeellinen itä-podcast. Ja myös klassisen musiikin (etenkin naispuolisiin säveltäjiin) painottuvan podcastin tekeminen olisi mahtavaa! Miksi on niin paljon ideoita, mutta liian vähän aikaa, sniif. :D

Tämän viikonlopun olen yrittänyt ottaa iisisti. Kaksi seuraavaa viikonloppua menee taas reissatessa, joten pitää nyt yrittää latailla akkuja. Vähän hakupapereita olen tänään pyöritellyt, mutta muuten olen rentoutunut neulomalla ja leffoja katselemalla ja vähän viiniä juomalla. Ja pakkaskeleistä nauttimalla! Kävin tänään lenkillä ja oli jotenkin orpo olo kävellä yksin, koska minulla oli vasta veljen jättikoira hoidossa viisi päivää. Oli lenkkiseuraa ja muutenkin seuraa kotona. Ihana karvapallo. <3 Ei kauheasti auttanut koirakuumettani. Katsotaan, toiveissa olisi, että saisin tänä vuonna oman koiran. Olen siitä haaveillut useamman vuoden ja aktiivisesti etsiskellyt sopivia kenneleitä. 

Nyt suljen tämän koneen ja lähden käymään salilla. Villit on siis lauantai-illan suunnitelmat!

Ihanaa viikonloppua sinulle! :)





Kommentit

  1. Onpa söpö asu ja siulla on todella kaunis hymy! <3 Mukava lukea viime aikojen puuhia sieltä - täällä ollaan myös mietitty podcastia, mutta haluaisin tehdä sitä jonkun kanssa, ettei kaikki työ olisi itsellä. :D Silloin ehkä saattaisi aika riittääkin siihen. Mie kans kaipaan kauniita talvivaatteita (thank god villakangastakit on olemassa) ja talvikengät ovat myös sellainen juttu, mitkä Suomen markkinoilla ovat aivan kamalan näköisiä ja muualta Euroopasta ostaessa pitää erikseen laitattaa talvipohjat. Nooh, pääasia et muualta Euroopasta löytyy kun ei Suomesta saa naisellisempia talvikenkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelut myöhäisestä vastauksesta! Aina ei nuo ilmoitukset tule perille uusista kommenteista ja olen ollut aika pitkään bloggerista poissa..

      Kiitos! :) Selvästi olisi siis markkinarako kaunille talvivaatteille ja -kengille, siitä pitäisi jonkun firman ottaa koppia! :D Onneksi pystyy itsekkin ompelemaan itselleen jotain kaunista talvikäyttöön, olen vaan ollut tosi laiska ompelemisen suhteen viime aikoina..

      Poista

Lähetä kommentti