Alternative-henkisiä urheiluvaatteita?

Käytän arkena todella paljon treenivaatteita, sillä käyn aktiivisesti salilla, lenkkeilen ja joogaan. Hikitreenin jälkeen treenivaatteet on laitettava pesuun, joten on kätevää, kun treenivaatteita on enemmän kuin vain yhdet legginsit ja toppi tai vastaavaa. Treenivaatekokoelmaani kaipaisin jotain alternative-henkistä, mutta tuntuu, että oikein mitään ei löydy suomalaisista verkkokaupoista! Toki perusmustaa löytyy vaikka millä mitalla, mutta olisihan se kivaa, jos vaatteista löytyisi jokin synkähkö alternative twisti. Kahlasin nettikauppojen tarjontaa ja keräsin tähän postaukseen erilaisia alternative-sporttivaatteita. 

Pahis-verkkokaupasta löytyy jonkin verran Killstarin urheilujuttuja. Omaan makuun sopisi nuo ihanat mustat urheilulegginsit upealla kuvionnilla! Bongasin myös tuon ihanan treenikassin. Sitä olisi kiva käyttää myös sellaisena viikonloppukassina. Mulla on ainoastaan pienehkö reppu ja jättimäinen kassi, joten olisi kätevää omistaa omaan tyyliin sopiva kassi, jossa on tarpeeksi tilaa, mutta ei liikaa. Killstarin sivuilta löytyy enemmänkin sporttivaatteita, esimerkiksi urheilurintaliivejä, huppareita ja shortseja.

En tiedä, voiko EMP:tä laskea suomalaiseksi verkkokaupaksi, mutta on heillä ainakin suomenkielinen sivusto! :D Harmi, että omien kokemuksieni pohjalta EMP:n omat vaatteet ovat olleet huonolaatuisia, mutta ehkä tällaiset joogapöksyt ja rintaliivit tulee vastaan jostain muualta. Tykkään näiden joogahousujen löysästä mallista ja kuvioinnista. Rintaliiveissä on kivat nuo ristiin menevät olkaimet ja rintojen alla oleva kuviointi.

En tiedä, saako Too Fastin tuotteita kauheasti enää suomalaisista verkkokaupoista, jotain yksittäisiä t-paitoja olen välillä bongannut. Too Fastin sivuilta löytyy vaikka mitä sporttivaatetta, bongasin nämä collarit ja urheilusetin, johon kuuluu toppi/rintsikat ja legginsit. Täällä blogini puolella on varmaan jo aiemmin ollut esillä kuuhulluuteni ja ihastuinkin heti näihin collage-housuihin, joihin on painettu kuun vaiheet. Sivuilta löytyy myös tähän mätsäävä huppari. Ihastuin myös tuohon myrkynvihreään treenisettiin, jotenkin ihanan piristävän värinen! Kivaa vaihtelua ainaiseen mustaan.

Oletko sinä löytänyt jotain kivoja, omaan tyyliin sopivia treenivaatteita? :)


Kommentit

  1. Ihanat noi Beetlejuice teemaset! Luulis, että joku Totentanz tai Deadfine suostuu tilaamaan Too Fastilta, jos niiltä kysyy.
    Waldogsilla on kivoja urheiluleggareita, jossa on korppeja, selkärankaa, käärmeitä, pääkalloja. Niillä tosin hieman hintaa, mutta kuulemma tosi laadukkaita. Ja Zalandoltakin löytyy kivaa goottisopivaa urheiluvaatetta aina sillontällön jos jaksaa kaivaa. Enimmäkseen ehkä semmosia verkko cut-out osilla kuin kivalla printillä, mutta on sekin jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! <3 Okei, kiitos vinkeistä, pitääpä käydä katselemassa ja kyselemässä. :) Leeloossa oli myös jossain vaiheessa, mutta ei taida olla enää. Baralla oli aivan ihana pääkallo&ruusukuosinen treenitoppi ja -leggarit, mutta ne myytiin heti loppuun. :'D Kysyntää siis tollasille olisi.

      Poista
  2. Onpa kivan näköisiä bongauksia! Mulla treenivaatteet on aika pitkälti vaan tavallista mustaa, mutta tosiaan olisihan nekin oiva tilaisuus tuoda omaa tyyliä esille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit! :) Mä tykkään kaikista kuviollisista treenitrikoista, niitten kanssa jokin yksivärinen toppi on kiva. :)

      Poista
  3. Mä kanssa haluasin parit löysemmät joogahousut treenivaatteiksi ja miksei oloasuksikin. Tosi hyvännäköisiä löytäjä nämä sun listaamat! 😍Haluaisin myös olla urheilullisesti aktiivisempi... 😅😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo löysät joogahousut ois niin kivat, ja tosiaan ne ois kans sopivat myös kotivaatteiksi. Mulla on kans ollut haaveessa tehdä sellaiset joogasukat, joissa on kantapää ja varpaat paljaana. Jos niistä saisi tehtyä jotenkin alternative-henkiset!

      Poista
  4. Onpa ihania! <3 Mie yleensä ostan treenivaatteeni Mia- Tuotteelta (sieltä saa samat mallit haluamallaan kankaalla, jos ei ole jo valmiina myynnissä sitä mitä haluaa) ja Rääkki Clothingilta. Miulle tärkein asia esim. leggareissa ja shortseissa on se, että niistä ei näy läpi kumarrellessa. Sisko tykkää eniten Kari Traan treenivaatteista ja ne ovat kyllä kestäviä. Urheilurintsikat haluaisin vaihtaa uusiin, olisi huippua jos ei tarvitsisi aina vetää pään yli, vaan voisi laittaa vetoketjulla tai hakasilla päälle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Joo noita Mian legginsejä oonkin ihastellut, tosi kiva malli! Rääkistä oon itekkin tilannut kerran legginsit ja topin, ne oli vähän hiostavampaa materiaalia kuin mun muut urheiluvaatteet. Mulla on parit hakasilla olevat urheilurintsikat, ne on musta paljon tukevammat kuin sellaset pään yli vedettävät!

      Poista

Lähetä kommentti