I was gone but I came back

Pitkästä aikaa! Olen tässä kevään aikana miettinyt, pitääkö blogi haudata pysyvästi, sillä ei tunnu koskaan olevan aikaa päivittää, eikä intoakaan ole ollut. Jospa nyt kuitenkin vielä yritetään, ehkä se bloggausinto vielä palaa! Ja nyt koulun loputtua on aikaa taas päivitellä. Millaisia juttuja haluaisitte lukea? Reissupostauksia olisi tulossa, ja olisi kiva tehdä jotain My Day-tyyppistä myös.

Tämä vuosi on ollut todella kiireinen. Otin taas kerran ihan liikaa kursseja ja sen lisäksi minulla oli kesken kaksi kandia. Tuntuu, että vapaa-aika on ollut todella minimissä, ja sen vähän vapaa-ajan olen yrittänyt panostaa liikuntaan, koska se on niin tärkeää omalle jaksamiselle ja hyvinvoinnille. Ja toki olen yrittänyt nähdä kavereita niin paljon kun vaan on pystynyt. Usein on tullut kirottua, miksi aina otan niin paljon hommaa itselleni enkä opi aiemmasta. Toisaalta on tarjolla niin paljon mielenkiintoisia kursseja, että tekee niitä mieli haalia ja opiskella. Kiireestä huolimatta olen tyytyväinen, sillä kohta on humanististen tieteiden kandidaatin paperit kasassa! Kesällä keskityn vain töihin ja kesästä nauttimiseen, enkä opiskele kuten yleensä. Tämän kuun lopussa lähdetään kaverin kanssa kuukaudeksi reilaamaan Eurooppaan, ihanaa! Se on palkinto valmistumisesta, ja pitkäaikainen haaveeni. 

Mites teidän kevät on mennyt? Onko kesäsuunnitelmia? :)




Tämän vuoden olen mennyt omalla värillä, mutta tekisi mieli värjätä taas hennalla. Ehkä sitten kesällä! Toisaalta on ollut kivaa olla omalla värillä, 15-vuotiaasta asti kuitenkin olen tukkaa värjännyt jatkuvasti.




English translation:

After a long time! During the spring I have wondered whether permanently bury the blog, I never seem to have time to post anything, and I haven't had enthusiasm to blog. Now I will try to start the blogging again, maybe I will retain my enthusiasm! What kind of stuff would you like to read?

This year has been really busy. Once again I took too many courses and, in addition, I had been writing two bachelor theses. Free time has been really in minimum, and the little free time I have had I have tried to do sports, because it is so important to my well-being. And of course, I have tried to see some friends. I wonder why I always take so many courses. On the other hand, there are so many interesting courses that I love to study. In spite of this hurry, I am satisfied, because my bachelor's degree is ready! In the summer I will only focus on work and enjoying the summer, and I do not study as usual. At the end of this month, I will go travelling around Europe with a friend for a month, wonderful! It's a prize for the graduation, and a long-lasting dream of mine.


How has your spring gone? Do you have any summer plans? :)


Kommentit

  1. Ihanaa että palasit taas blogin äärelle, tykkään kovasti lukea sun juttuja! Matkapostaukset ja my day -tyyppiset postaukset kiinnostaa ihan ehdottomasti. Lisäksi tykkään lukea ihan vaan kuulumisia ja esim. luonnonkosmetiikkaan, tyyliin yms. liittyviä juttuja. Myös jonkinlainen kooste esim. Turun kivoista kahviloista, ruokapaikoista ja kaupoista voisi olla hauska, jos vaikka joskus tulisi Turkuun reissattua :)

    Mulla on kevät mennyt todella kiireisissä merkeissä, kun yritän tässä valmistua ja töiden ohella on siis tullut väännettyä opparia ja kursseja. Onneksi kohta alkaa helpottaa. Olen oman blogin puolella yrittänyt pitää postaustahdista kiinni, mutta muiden blogeihin kommentointi on harmillisesti jäänyt vähemmälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! :) Okei, toi kahvilalistaus pitää kyllä toteuttaa! Jospa saisin tehtyä kans jotain diy-juttuja, niitä on kiva tehdä mut harvoin tulee kuvattua.

      Mulla on jäänyt päivittäminen ja blogien lukeminen, onphana nyt Bloglovininssa paljo postauksia lukulistalla :D Tsemppiä loppukirin kanssa!

      Poista
  2. Ihana kuulla kuulumisiasi ^_^ ja voi miten jännittävältä kuulostaa tuo tuleva reissu :)
    Oma kevät nyt on mennyt kuin vuoristorata, mutta toivottavasti tuleva muutto toisi vähän tasoitusta arkeen :) kesäsuunnitelmia ei oikeastaan ole, uuden kodin kotoisaksi laittoa, ympäristöön tutustumista jne :) avoimin mielin mennään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en malta odottaa reissua, enää pari päivää lähtöön!

      Tsemppiä muuttoon ja kaikkeen ja toivottavasti sulle on kiva kesä luvassa :)

      Poista

Lähetä kommentti