Naantalin kylpylässä

Sain lahjakortin Naantalin kylpylään, lahjakortilla sai yhden hotelliyön kahdelle hengelle Deluxe-huoneessa. Pyysin mukaan kaveriani ja mentiin maaliskuussa viettämään rentouttavaa minilomaa. Tuli kyllä tarpeeseen! Kaikkien koulutehtävien keskellä oli ihanaa vain rentoutua, ja vieläpä ilmaiseksi. En ollut aiemmin käynyt Naantalin kylpylässä yöpymässä. Kylpylä on upealla paikalla meren rannalla ja hotelli on todella hieno. Huoneemme oli myös tosi hieno ja tykkäsin todella paljon allasosastosta, siellä vierähti useampi tunti uiden ja porealtaissa lilluen. Ilalla iski nälkä, mutta koska hotellin ravintolan hinnat eivät olleet kauhean opiskelijaystävälliset, tilasimme pizzaa hotellille PizzaOnlinesta. :D Juotiin kuohuvaa ja höpöteltiin. Aamulla syötiin pitkään ja rauhassa hotelliaamupalaa. Aamiaissali oli tosi kiva, ikkunasta avautui kaunis merinäköala. Klo 12 tehtiin check-out ja palattiin bussilla Turkuun. Oli aivan ihana ja rentouttava miniloma, kiitos kaverille seurasta. :)


Kylpyläreissun asu kuvastaa aika hyvin mun viime talven ja alkukevään pukeutumistyyliä: mekko ja pitkä villatakki. Tämän oliivinvihreän villatakin ostin viime joululomalla Iisalmesta alennusmyynneistä. Tykkään isoista palmikkokuvioista ja neuletakin suuresta koosta. Olen vilukissa, joten talvella isot villatakit ovat parhautta. Mekko on ikivanha H&M:n pitsimekko, joka alkaa tulla tiensä päähän, pitkään se on kyllä henkkamaukkalaaduksi kestänyt!

Huomenna lähden kuukaudeksi reissaamaan pitkin Eurooppaa, joten blogi hiljenee jälleen. Reittimme on Amsterdam-Munich-Zurich-Wien-Split-Budapest-Bratislava-Praha-Krakova-Gdansk. Nähtävyys- ja ruokavinkkejä otan mielelläni vastaan, jos olette jossain noissa kaupungeissa käyneet! :)






English translation:


I got a gift card for Naantali Spa, a gift card for one hotel night for two people in a Deluxe Room. I asked my friend to go and spend a relaxing mini holiday in March. Relax time was needed indeed! It was wonderful to just relax in the middle of all school tasks, and even for free. I had never been in Naantali Spa before. The spa is in wonderful location by the sea and the hotel is really beautiful. Our room was very nice and I really liked the pool area, there we spent several hours swimming and relaxing. In the evening we were hungery and we ordered pizza. In the morning, we ate nice hotel breakfast. The breakfast room was really nice, with a beautiful sea view. At 12 noon, we made a check-out and returned to Turku by bus. It was a wonderful and relaxing mini holiday, thank you for the company my friend. :)

The outfit of the spa trip reflects quite well my dressing style last winter and early spring: a dress and a long cardigan. I bought this olive green cardigan last Christmas holiday from discount sales. I like big knitted braids and large sized cardigans. I feel cold easily, so during winter warm cardigans are a must! The dress is an ancient H&M lace dress that, I'm suprised it has lasted this long!

Tomorrow I start my one month trip to Europe. Our trip is Amsterdam-Munich-Zurich-Vienna-Split-Budapest-Bratislava-Prague-Krakow-Gdansk. All recommendations about sights and food etc. are welcomed! :)

Kommentit

  1. Ihanan pitkä reitti teillä tiedossa reissussa! <3 Praha on aivan ihana kaupunki, myö oltiin siellä Hotel Golfissa yötä. Sviitti oli todella hyvä, aamupala ja edellä mainitun hotellin ruoat samaten (erityisesti ankka ja sellainen hmm... vähän kuin kermaperunakuutio juttu, en muista nimeä). Ratikka kulki ihan siihen viereen, niin oli helppo liikkua. Petrinin kukkuloille kannattaa kiivetä ja tanssiva talo on myös huippu nähtävyys Prahassa! Junaravintola oli myös hieno kokemus, vaikka ruoka siellä ei yhtä hyvää ollut kuin hotskulla - mutta oluella tms. kantsii käydä, siellä oli joku musketeer olut, joka oli todella hyvää. Kannattaa liikkua turistialueen ulkopuolelle, sieltä saa esim. silkki- ja kashmirhuiveja edullisesti, ruoka on edullisempaa ja laadukkaita ravintoloitakin löytyy. Pienistä leipomoista kannattaa ostaa paikallisia leivoksia ja macaronseja. <3 :) Hmm. Miun blogissa ois ollu enemmän vinkkejä, mut harmi kun kuvat hävisi silloin, niin tekstit ovat piilotettuina. :O :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä, tuo Tanssiva talo tuli pongattua! Praha oli kyllä aivan ihana, harmi että oltiin vaan pari päivää. Pakko päästä uudestaan käymään! :)

      Poista
  2. Näyttää tosi kivalle ja rennolle. Mulla on ollu pitkään haaveissa että pääsis pyörähtään jossain kylpylässä.

    Pizza the best. ♥ :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylpyläpäivät on kyllä ihanuutta. <3 Ja pizza :D

      Poista
  3. Ihanan kuuloinen reissu! Tuollaisia lyhyitä rentouttavia minimatkoja pitäisi kyllä itsekin tehdä enemmän.

    Vietä mukava Eurooppa-seikkailu! Innolla jään odottelemaan siitä postauksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo harvoin tulee mitään minilomia pidettyä, pitäisi kyllä pitää useammin! Jo pelkästään hotellissa nukkuminen ja hotelliaamiainen tuntuu luksukselta arjen keskellä, eikä tarvitse edes kauas lähteä löytääkseen kivan hotellin. :)

      Poista

Lähetä kommentti