Kiirettä ja kevään ihastelua

Meinaa jäädä tämä blogin päivittäminen vähälle, kun kouluhommat painaa päälle. Muutenkin minulla on vähän inspiraatio hukassa, koska olen koko ajan kotona tyyliin jumppatrikoot jalassa, se ei oikein innosta ottamaan asukuvia. :D Pää lyö muutenkin tyhjää postausaiheita miettiessä. Mistähän sitä saisi hieman inspiraatiota? Jospa tässä koulujuttujen vähentyessä olisi taas aikaa ja jaksamista päivitellä. Sain gradun viimein täysin valmiina palautettua, mutta nyt puskee päälle pedagogisten opintojen kandin palautus. Se on nyt tiistaina, ja minulla on vielä puolet tutkielmasta kirjoittamatta... Se tietää siis sitä, että taas väännetään tekstiä yömyöhään pari päivää. Onneksi se on vain sellainen pikarutistus, sitten se on valmis. Pakko olla. :D Pitää yrittää vain tehdä nuo loput koulujutut pois alta ilman, että uuvutan niillä itseäni liikaa. Olen perfektionisti, mutta kaikkien esseiden tai muiden koulutöiden ei tarvitsisi olla kympin suorituksia, tämän unohdan ihan liian usein ja pyrin niin sanottuun täydellisyyteen. Gradun kohdalla tämä on ymmärrettävää, haluan saada siitä hyvän arvosanan, mutta yksittäisten kurssien arvosanoilla ei pitäisi olla väliä. Tämä mielessä pitää nyt vaan kirjoittaa tutkielma ja viimeiset esseet pois alta ja that's it. Ja sitten se olisi yliopisto taputeltu! 


Viime viikon lauantaina nähtiin kaverin kanssa ja pyysin häntä nappaamaan muutaman asukuvan. Käytiin yhdessä kaupassa ja katsottiin Temppareita. On se jännä, kun nykyään kauppareissu on syy laittautumiselle ja sinne menee ihan innoissaan. :D Yleensä siis tilaan ruuat kotiinkuljetuksella, joten käyn todella harvoin kaupassa. Nyt käytiin kaverin kanssa Prismassa yhdessä ostamassa jotain Temppari-naposteltavaa. Pitäisi jaksaa useammin meikata, koska se on mukavaa ja siitä tulee kiva fiilis. Harvoin tulee meikattua, jos olen kotona koko päivän. Viime lauantaina oli sen verran lämmin, että tarkenin kevättakilla. Takki on joku kiinaihme, ajattelin, että siitä voisi joskus ottaa kaavat ja tehdä uuden vähän laadukkaamman version. Ulkona oli viileä tuuli, joten yhdistin takkiin aika vasta valmistuneen tuubihuivin, jota en ollut vielä ehtinyt pitää aiemmin. Minulla olisi tuota lankaa vielä muutama kerä, ajattelin tehdä huiviin mätsäävän pipon. Sillä nyt ei kuitenkaan ole kiire nyt kun kelit ovat lämpiämässä. Tämä violetin sävy sopii kivasti laventelinväristen tennareitteni kanssa! Trikoomekon olen ostanut vuosikausia sitten H&M:ltä, välillä sieltäkin siis löytyy kestävää vaatetta...

Tämän viikon viikonloppu oli vielä lämpimämpi kuin edellinen viikko, tarkenin ulkoilla hupparilla! Keli on ollut niin kaunis, että olen samoillut tuntikausia metsässä ja ihastellut vanhan nurmen läpi puskevia kukkia ja lammikoista löytyviä sammakoita. En ole koskaan nähnyt niin monta sammakkoa kuin tänä viikonloppuna. Tuntui, että joka ikisessä vastaan tulevassa lätäkössä tai ojassa oli sammakkoja. Niin söpöjä!



Kommentit

  1. Ihania kuvia. <3 Tällä hetkellä olen itse valtavan inspiroitunut bloggaamisesta. Olen ollut monta vuotta poissa blogimaailmasta, mutta viime aikoina alkanut haikailemaan suuresti vanhan harrastuksen perään. Ilokseni sain huomata, että vielä muutamat henkilöt, joita aktiivisesti seurailin sillon joskus, vielä pitävät blogiaan pystyssä ja se inspiroi minua valtavasti. Toivottavasti sinäkin löydät inspiraatiota jatkaa! Olisi ihanaa seurailla blogiasi vielä, nyt kun löysin itseni tänne takaisin :)

    Tuohon voin kyllä samaistua, että laittaitumista tulee näinä aikoina harrastettua aivan liian vähän. Omalla kohdallani olen huomannut sen, ettei aina jaksa kauppareissuillekaan sen kummemmin panostaa... Pitäisi ryhdistäytyä. Mutta uskon, että lähestyvä kesä ehkä herättelee inspiraatiota senkin suhteen, kun ystäviä voi vapaammin nähdä ulkona :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tervetuloa takaisin blogimaailmaan! Paljon on kyllä blogeja poistunut jos vertaa blogien määrään kymmenen vuotta sitten. Harmi. Toisaalta nyt kun piirit on pienemmät, voi helpommin tutustua muihin bloggaajiin. :)

      Eihän siitä laittautumisesta kannata stressata, laittautuu kun jaksaa ja haluaa. :) Jep kesällä varmasti on enemmän inspistä pukeutua, en malta oottaa, että saan kaikki kivat kesämekot käyttöön! :)

      Poista

Lähetä kommentti