Hakuna Matata

Viime torstaina vietin vapaapäivää ja päätettiin kaverin kanssa mennä SushiPandaan ja sen jälkeen katsomaan Leijonakuningas. SushiPanda on yksi lemppariravintoloistani Turussa, joten oli kiva käydä siellä pitkästä aikaa! Heillä on tosi hyvä valikoima vegaanisia susheja ja sen päivän lounassetissä oli muun muassa porkkalasusheja (porkkala= vegaaninen versio kylmäsavulohesta), namm. Lounaan jälkeen käytiin ostamassa isot pussit irtokarkkeja ja mentiin leffaan. Valittiin englanninkielinen versio, vaikkakin suomalaisessa versiossa olisi ollut enemmän nostalgiafiilistä, sillä lapsena katsottiin aina suomalainen versio VHS:ltä. Silti oli kunnon nostalgiafiilikset enkuksikin katsottaessa, ja tuli taas tippa linssiin kun Mufasa kuoli yhyy. Leffa oli tosi upeasti toteutettu! Mietin, että aika helppoa rahaa Disneylle tehdä vanhoista klassikoista uusia versioita, sillä juonet ja biisit on jo valmiina. Haluaisin myös käydä katsomassa Aladdinin, se on ollut yksi lemppareistani!

Leffan jälkeen kierreltiin kaupoissa, ostin vain kaikkea tylsää kuten lamppuja ja pattereita. Kirppariltakaan ei löytynyt mitään kivaa, mutta hoksasin sisäpihalla pyytää kaveria ottamaan asukuvat. Päällä on Innocentin nätti (mutta laadultaan huono) mekko. Tykkään Innocentin kuoseista todella paljon, mutta kaksi vaatetta heiltä omistavana voin sanoa, että en suosittele hankkimaan, jos ei halua vaatetta, joka nukkaantuu parin pesukerran jälkeen.






English translation:

Last Thursday I had a day off from work and decided to go to eat sushi with my friend and then see the Lion King movie. The sushi place had a really good selection of vegan sushi and today's lunch set included carrot lox  (vegan version of cold smoked salmon), yumm. After lunch we went to buy big bags of candy and went to see the movie. We watched the English version, although the Finnish version would have been more nostalgic, since as a child I always watched Lion King in Finnish. Still, there were so much nostalgia when I watched the English version and I was so sad about Mufasa. The movie was great! I think it will be easy money for Disney to make new versions of old classics, because the storylines and songs are already done. I would also like to see Aladdin, it was one of my favorites!

On that day I was wearing Innocent's dress. I love their clothes, pity that they are not good quality..

Kommentit