Saturday, January 2, 2016

Goals for the new year

Minulla on ollut tapana katsella viime vuoden lupauksia ja listata uudet lupaukset uudelle vuodelle. Tässäpäs nämä ovat:


Tavoitteeni vuodelle 2015


1.  Suoritan klassisesta pianosta D-tutkinnon tänä keväänä.
    -->D-tutkinnon suorittaminen kuuluu tuohon muusikon koulutusohjelmaan, ja sen voisi suorittaa vasta opintojen toisena vuonna, mutta haluan tehdä sen nyt alta pois, jotta voin toisena vuonna suorittaa C-kurssin. (Instrumenteista voi siis suorittaa tuollaisia tasosuorituksia eli tutkintoja, tutkinnot ovat järjestyksessään 1/3, 2/3, 3/3, D, C, B ja A. A on korkein mahdollinen, ja sen voi suorittaa vain Sibelius-Akatemiassa.)

    --> Tämä toteutui, jee!

2. Perustan säästötilin ja alan säästää pikkuhiljaa rahaa pahan päivän varalle. Tarkoitus olisi laittaa joka kuukausi jonkinlainen summa tilille.

    --> Gröhöm tätä lupausta en kyllä muistanut... en ole säästänyt, mutta olen kyllä kuluttanut rahaa paljon säästeliäämmin kuin ennen.

3. Hankin tatuoinnin. Minulla on mooonta ideaa ja pitää nyt edes yksi niistä toteuttaa tänä vuonna!

  --> Tämäkään ei toteutunut, selasin paljon paikallisia tatuointistudioita, mutta en sitten saanut aikaiseksi varata aikaa plääh.

4. Käyn kesällä Italiassa.
   -->Asuin Italiassa vuoden (2012-2013), enkä sen jälkeen ole maassa käynyt, vaikka kova hinku sinne koko ajan on ollut. Tänä kesänä käyn moikkaamassa kavereita piitkästä aikaa! Ja ihailemassa Italian kauneutta ja mussuttamassa taivaallista ruokaa. :)

  --> Tämäkään ei toteutunut, olin koko kesän töissä, mutta jospa ensi kesänä olisi varaa pitää hieman lomaa ja vihdoin matkustaa!

5. Harjoittelen lisää valokuvausta ja kuvien muokkausta. Olisi kiva oppia käyttämään Photoshoppia.

  --> No valokuvausta olen harrastanut, mutta varmaan pitäisi mennä jonnekkin kurssille, että saisi kaikki hyödyt tuosta kamerastani ja oppisi kunnolla muokkaamaan kuvia. Photoshoppia en ole käyttänyt ollenkaan.

6. Luen vähintään yhden kirjan per kuukausi.

 --> Tämä kyllä toteutui, kirjoja tuli luettua ihan kiitettävästi. :) 
TAVOITTEET VUODELLE 2016: 

1. Osallistun vegaanihaasteeseen.
   -->Olen jo pitkään pohtinut vegaaniksi ryhtymistä, vegaanihaaste onkin hyvä ponnistuslauta tälle! Ja jos kuukauden jälkeen onkin sitä mieltä, että tämä ei olekkaan minun juttu, niin sitten siirryn entiselle lakto-ovo-ruokavaliolleni.

2. Teen C-tutkinnon klassisesta pianosta.
   --> Keväällä olisi tarkoitus tämä suorittaa.

3. Saan jatko-opiskelupaikan.
  --> Valmistun muusikoksi konservatoriosta keväällä, ja olisi huippua saada jatkaa musiikinopiskelua AMK:issa. Ykkösvaihtoehtona on Tampereen TAMK.

4. Ylläpidän italian kielen taitoani.
  --> Olisi kivaa osallistua johonkin nettikurssille tms!

5. Yhteisen harrastuksen keksiminen ja aloittaminen poikakaverin kanssa
  --> Poikkiksen kanssa katsotaan paljon sarjoja yhdessä, mutta olisi kivaa keksiä esim. jokin liikunnallinen harrastus.

6. Enemmän venyttelyä ja rullausta!
  --> Sain joululahjaksi poikkikselta foam rollerin, ja olisi tosi hyvä jos jaksaisin venytellä ja rullailla säännöllisesti. :)English translation:

I have a habit of making list of goals for the new year and recalling the last year's goals. Only two of 2015's goals came true: I got a piano degree and I read a lot of books.  Well, one of the goal was to practice photographing so maybe that goal came true also? Other goals were saving money, getting a tattoo and visit Italy, those didn't came true.

Here's my goals for the year 2016:

1. I will try to be vegan at least one month, and if I like it, I will continue the diet.
2. I will get a C-degree from classical piano (don't know how these music degrees are in other countries..)
3. I will be accepted in university of applied science to study music. ( I will gratuate from conservatorium this spring as a musician, and it would be awesome to continue my music studies in university level!)
4. I will maintain my Italian language knowledge.
5. Me and my boyfriend will start some hobby together. Maybe something sporty?
6. I will stretch and use my new foam roller more regularly.

No comments:

Post a Comment