Monday, September 1, 2014

Hello September

Niin se vaan loppui kesä tältäkin vuodelta! Nyt voi sitten odotella innolla lähestyvää joulua. :D Jos syksykin hurahtaa niin nopeasti kuin tämä edellinen kesä, niin jouluhan on jo piakkoin ovella! Jeeee.
  Viikonloppu meni kivasti Tampereella mussukkaiseni luona. <3 Perjantaina pärähti tilille kesätöiden lopputili ja sehän tiesi armotonta shoppailureissua! Taisin tyhjentää Tamprereen Bronxin, siellä oli nimittäin kaikki Iron Fistin tuotteet loppuunmyynnissä. <3 Sain neljä paria kenkiä sillä hinnalla, mitä yleensä yhdet Iron Fistit maksavat!! Pitää esitellä ne ihanuudet täällä kunhan saan ne kuvattua. :) Lähti vähän toi shoppailu lapasesta, mutta onhan se välillä sallittua, jookos? :D

Tänään oli koulussa pitkä päivä, jouduin skippaamaan musiikin historian tunnit, jotta ehtisin soittaa tänään edes pari tuntia pianoa. Piano-opettajani sanoi koulun alkaessa, että jos tuntuu lukujärjestys tiukalta, niin lintsaa teoriatunnilta ja mene soittamaan. :D Ja hyvä neuvohan se on, onhan se soittaminen kuitenkin se mun pääprioriteetti tällä hetkellä. Ei sitä millään jaksa vetää jotain neljän tunnin pianotreenejä jos on teoria-aineita monta tuntia päivässä.. Koulun alussa lukujärjestyksen saatuani ajattelin ensin, että onpas leppoisan näköinen, mutta olin kyllä pahasti väärässä. :D Vaikka lukujärjestyksessä monesti onkin opetusta vain joku 1,5-3 tuntia per päivä, silti koulupäivät venyy mulla 8-9 tunnin mittaisiksi, koska teorian lisäksi soitan pianoa koululla niin paljon kuin vaan jaksan. Peruspäivä mulla on nykyään sellainen, että kello kahdeksalta menen kouluun, soitan pari tuntia pianoa, sitten puoli yhdeltätoista menen teoriatunneille, syön lounasta ja sen jälkeen jos ei ole muita kursseja niin soitan neljään tai viiteen asti. Sitten raahaudun väsyneenä (mutta tyytyväisenä!) kotiin. Tänään tulin kotiin vasta kahdeksalta, vedin naamaan nopeasti jotain ruokaa ja sitten lähdettiin kämppiksen kanssa jazz-jameihin. :) 

Tässäpäs olisi päivän asua, paita on yksi viikonlopun ostoksista. Olen nyt innostunut pukeutumisessa muustakin väristä kuin mustasta, tällä hetkellä punainen ja harmaa on tosi jees! Tämä kuvassa oleva paita on mukavan väljä ja kivan tuntuinen ja tykkään todella paljon helma epäsymmetrisestä pituudesta. Pitsihame on myös aika uutukainen, tilasin sen Facebookin Goottikirppikseltä.Tässä vielä asukuva edelliseltä viikolta, olisikohan ollut keskiviikko, ennen aamun pianotreenejä. Päällä mulla on kesällä Seppälästä hankittu ihana pitsikauluspaita ja eräs lemppari hameistani by Queen of Darkness.Oioioi 20 lukijaa tuli täyteen, jeeei! <3

English translation:

Here's some outfit pictures. First one is today's outfit, I'm wearing my new shirt, which is suprisingly red! I'm starting to get interested in other colors than black, now red and grey are super nice! 
  Next outfit is from last Wednesday, I'm wearing lace shirt and my favourite skirt by Queen of Darkness.

Last Friday I got my final salary from my summer job, so it was time for some (a lot of) shopping! I almost emptied one store which sold Iron Fist products in final sale. I might have bought four pairs of shoes, oops.

20 readers, nice! <3

2 comments:

  1. Voi miten söpöt asut! :) Tottakai pieni nyt-lähti-lapasesta-shoppailu sallitaan, ihan hyvältä kuullostaa kenkien määrä hintaan nähden ja IF:n kengät tuntuvat olevan kestäviä ainakin omien kokemusten perusteella. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoksia! :) Juu mulla on ollut jo monta vuotta IF:n tennarit kovassa käytössä ja hyvin ovat kestäneet! Ja yhet korkkarit oli jo ennestään. :)

      Delete