Tuesday, December 18, 2012

What the water gave me


Flunssasta huolimatta viikonloppu meni aika kivasti. :) Lauantaina menimme kavereitteni kanssa sushiravintolaan lounaalle ja illemmalla parin baarin kautta yökerhoon. Oli todella mukava ilta!
  Sunnuntaina teimme päiväreissun Venetsiaan ja se kyllä kannatti monestakin syystä. Rakastan Venetsiaa, se on todellakin yksi kauneimmista kaupungeista jossa olen koskaan käynyt. Olimme kaverini kanssa kahden vaiheilla, että lähdemmekö sunnuntaina reissuun vai jäämmekö kotiin, sillä edellisyön juhlimisen jäljiltä olimme aika väsyneitä. Mutta onneksi lähdimme, sillä muuten olisimme missanneet matkamuistomyymälöiden alennusmyynnit, joista emme etukäteen tienneet mitään. Jos olisin ostanut kaikki joululahjat Padovasta, olisin saanut pulittaa kaikki jäljellä olevat rahani, nyt löysin edullisesti kaikkea kivaa Venetsia-aiheista tavaraa. :) Parasta kuitenkin oli se, että turisteja ei ollut paljoa, kaduilla oli kerrankin kunnolla tilaa kävellä eivätkä kaikki putiikit olleet täynnä ihmisiä. Valokuviakin oli helpompi räpsiä kun ei ollut liikaa ihmisiä edessä. :)
  Joululahjaostoksista puheen ollen, ostin minä vähän itsellenikin, mutta vain ihan vähän! Bijou Brigittestä löysin aivan mielettömän nätin sormuksen ja Accecorize-putiikista ihanan kaulakorun. Molemmista sain vieläpä alennusta. Paikallisessa supermarketissakin oli monia tarjoustuotteita, joten hamstrasin kaikkea Italian herkkua kotiinviemisiksi, kauppareissun jälkeen oli ihanaa raahata jättiostoskassia ympäri Venetsian katuja. :D

My new ring..

...and necklace :)

Me in Venice

"Time it took us
To where the water was
That's what the water gave me
And time goes quicker
Between the two of us
Oh, my love, don't forsake me
Take what the water gave me

Lay me down
Let the only sound
Be the overflow
Pockets full of stones

Lay me down
Let the only sound
Be the overflow"

<3En tiedä, ehdinkö enempää päivittelemään tässä kuussa. Torstaina lennän Suomeen ja en varmaan koko Suomen reissun aikana raaski kuluttaa aikaani koneella istumiseen. Kaksi viikkoa on kuitenkin lyhyt aika, enkä tiedä milloin olen Suomeen tulossa uudestaan, luultavasti vasta keväällä tai kesällä.

Haluan toivottaa kaikille ihanaa joulun odotusta ja loppu vuotta! <3


2 comments: