Joululahjatoiveet 2018

Apua vastahan se marraskuu alkoi, ja nyt ollaankin jo edetty joulukuuhun! Listasin vähän joululahjatoiveita, jospa pukki toisi jonkun näistä...


-Eivyn ihana kukkakuosinen aluskerrasto (Icecold Winter zip Hood Top & Icecold Winter Tights, koko S). Sportamoresta olen näitä ihastellut pitkään, tuo kuosi on niin kaunis! En omista yhtään aluskerrastoa, se olisi talviurheilussa hyödyllinen ja voi noita käyttää vaikka salillakin tai jumpassa. Harrastan juoksemista, ja talvella juoksen toppavaatteissa, mikä ei ihan paras vaihtoehto. Kerrospukeutuminen olisi parempi, ei tulisi niin kuuma ja lenkistä nauttisi enemmän!

-Mandukan joogamatto. Tänä syksynä olen ihastunut yhä enemmän joogaan, se tekee kropalle niin hyvää, mutta huonolla matolla joogaaminen ei oikein innosta. Joogamaton pitäisi olla pitävä, mutta minun mattoni luistaa, ja se hankaloittaa asennoissa pysymistä. Mandukan matto on saanut paljon kehuja, joten sellaisen haluaisin violettina.

-Ikean Hemnes-lipasto. Minulla on makuuhuoneessa vaatekaapin lisäksi lipasto, mutta se on liian pieni ja vääränvärinen. Ikealta löytyi ennen aivan ihana musta lipasto, jossa oli kultaiset kahvat, mutta se on nyt poistunut valikoimista. Hemnes-lipastokin on ihan nätti ja se sopisi makuuhuoneen värimaailmaan ja antaisi lisää säilytystilaa.


-yöpuku (housut ja paita). Talvisin tykkään käyttää aina peittävämpiä yövaatteita. Olen vilukissa, joten on ihanaa kun ei tarvitse yöllä tai aamulla palella. Cubukselta löytyy aina joulunaikaan söpöjä yöasuja, ihastelin tuota paitaa siellä yhtenä päivänä! Tuollainen t-paita tai pitkähihainen olisi jees pitkien housujen kanssa. Viikonloppuaamuisin hillun aina pitkään pyjama päällä ja sen takia sen pitää olla lämmin. <3

-Bluetooth-kuulokkeet. Minulta on jo pitkään puuttuneet hyvät kuulokkeet. Hävitin nappikuulokkeeni bussiin tai bussipysäkille, nyt on ollut vähän orpo olo, kun en ole voinut kuunnella musiikkia bussimatkoilla. Langattomat kuulokkeet haluaisin, sillä en ovat kätevät salilla ja lenkillä eikä muutenkaan tarvitse turhautua sotkuisiin kuulokkeen johtoihin.

Näiden lisäksi haluaisin myös:
-valkean tuplalakanan
-lämpimiä sukkahousuja
-sukkia
-Wiener-nougata
-puisen selänpesuharjan
-Elina Innasen Vegaanin aamupalakirjan <3

Mitä toiveita teillä on?


Kommentit

  1. Kivoja käytännöllisiä toiveita. 🖤 Minä juuri sanoin porukoille, että ei mitään sitte ja jos ihan pakko on ostaa nii pandan konvehteja ja raaputusarpa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ehkä eniten toivoisin noita kuulokkeita, ihan orpo olo kun ei voi kuunnella musiikkia bussissa tai kaupungilla. :D Haha no sulla on vaatimattomat toiveet, pitäis ottaa susta mallia! :)

      Poista
  2. Kivoja toiveita! Meiltä löytyy Hemnesiä tv-tason muodossa ja oon kyllä tykännyt kovasti :) Ja Cubuksella on tosiaan tosi ihanat yökkärit lähes aina, juuri muuta sieltä ei oikeastaan tule ostettuakaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi Hemnes on mukavan simppeli malli, mutta nätti! En yhtään muista sen lipaston nimeä mistä aiemmin haaveilin, mutta siinä oli ihanat kullanväriset kahvat ja se oli mattamusta, toi Hemnes on vissiin enemmän mustanruskea.
      Vasta syksyllä ostin Cubukselta semmosen söpön ja tosi aikuismaisen pandayökkärin :D En voinut vastustaa kiusausta, se oli niin söpö!

      Poista

Lähetä kommentti