Mine Güngör

Sisko oli viime kuussa kyläilemässä luonani. Hän asuu Oulussa, joten tällaiset viikonloppuvisiitit ovat harvinaisia tapauksia. Vietettiin viikonloppu shoppailen, hyvästä ruuasta nauttien ja kuulumisia vaihdellen. Poikkesimme Turun Forum-kortteliin, joka on täynnä kaikenlaisia pikkuputiikkeja. Suurin osa niistä myyvät suomalaisia käsitöitä, lähinnä vaatteita, mutta löytyy myös esimerkiksi puusta tehtyjä aurinkolaseja ja erilaisia koruja. Forum on suosikkikauppakeskukseni Turussa, jos sitä voi kauppakeskukseksi sanoa, onhan se paljon pienempi verrattuna esimerkiksi Hansaan. Hansasta löytyy kaikki tusinabrändit, mutta Forumista löytyy kaikkea yksilöllistä ja kotimaista, suosittelen poikkeamaan siellä, jos Turkuun eksytte! Forumissa on myös Vg Wok, ehdoton lemppariravintolani, olen varmaan maistanut kaikki annokset heidän menussaan. :D Teekauppa Mandragoran kierrän yleensä kaukaa, sillä kaapit on jo teepusseja täynnä, pitää ensin ne käyttää ennen kun sorrun ostamaan lisää...

Forumissa ollessamme poikettiin siskon kanssa Pufiin, joka myy kotimaisia design-tuotteita. Sieltä löytyy montaa pientä suomalaista brändiä. Ihastelin useita vaatteita, mutta en raaskinut ostaa. Sitten iskin silmäni Mine Güngörin koruihin ja yksi oli ylitse muiden: kaunis yöperhoskoru. Ei tarvinnut kauaa miettiä ostopäätöstä, koru oli niin minun näköinen. Oston jälkeen tuli tyytyväinen olo: sain kauniin korun ja tuin samalla suomalaista yritystä! Ostaisin mielelläni enemmänkin suomalaista, mutta harvemmin löytyy mitään omaan tyyliin sopivaa. Pufista voisin kyllä ostaa jonkin perusmustan t-paidan, se on helppo yhdistellä hameiden kanssa ja varmasti kestäisi paremmin kuin henkkamaukan paidat. Kauniita mekkoja ja tunikoita löytyi liikkeestä myös, ehkäpä joskus investoin johonkin niistä.

Ostatteko te kotimaisia koruja tai vaatteita?






English translation:

Last month my sister was visiting me. She lives far in the north so these kinds of visits are rare. We spent a nice weekend shopping, eating well and talking. We went to one shopping centre here in Turku, were they sell all kinds of Finnish design, clothes, jewellery and so on. I like this shopping centre much because there isn't any basic shopping centre stores (H&M etc...) but there you can find unique stuff.

We went to one design store, were we found quite a selection of Finnish brands. I found pretty dresses, but they were too expensive for me. Then I set my eyes to Mine Güngör jewellery and found this beautiful moth neclace. It was so my stile so I had to buy it. Her products are gorgeous, and you can find them also in her website. After the purchase I was happy, I got a beautiful necklace and at the same time supported Finnish design. Maybe one day I will buy one pretty quality dress too.

Do you buy products made in your country?

Kommentit