Aurajoen rannalla

Olipas mukava viikonloppu! Viikko on ollut pitkä ja vaikka olen suht ajoissa mennyt nukkumaan, niin stressaantuneena en saa kunnolla unta tai uni on jotenkin pinnallista. Luennoilla olen hörpinyt kahvia että jaksan keskittyä. Perjantaina minulla oli englannin tentti ja iltapäivällä töitä, sen jälkeen oli niin kuollut olo. Tilattiin pitsaa ja katseltiin napakymppiä, hurja perjantai-ilta siis. :D

Häämöttävistä deadlineistä huolimatta päätin olla lauantaina tekemättä mitään koulujuttuja. Kävin aamulla Barre Fusion-tunnilla. Siinä olen käynyt nyt muutamana kertana, ja olen tykännyt paljon. Barressa yhdistellään balettia, kehonpainoharjoittelua, pilatesta ja joogaa. Rankkaa treeniä jaloille, mutta samalla saa treenattua tasapainoa ja avattua kroppaa. Barre-tunnin jälkeen menin kaverin luokse toisen kaverin kanssa, tehtiin pestopastaa ja katsottiin yhdessä yksi italialainen elokuva koulujuttua varten ja sen jälkeen pelattiin Cards Against Humanityä. Tosi hauska peli, en ollut aiemmin pelannut. Juoruiltiin siinä vielä jonkin aikaa, illalla lähdin kaupan kautta kotiin. Kotona vedin heti pyjaman päälle ja sukelsin peiton alle katsomaan leffaa ja neulomaan joululahjasukkia.


Tänä aamuna tein hyvää aamupalaa ja syödessä katselin eilistä Putousta. Suunnittelin vähän joululahjoja ja opiskelin pari tuntia. Kokkailin rauhassa lounasta ja juttelin isän kanssa videopuhelun kautta. Oli kiva nähdä vilaukselta meidän koiriakin. :) Kävin kaupassa tekemässä ensi viikon ruokaostokset, olen nyt yrittänyt suunnitella valmiiksi, mitä syön minäkin päivänä, sillä se vähentää stressiä ja estää sortumista pizzaonlineen pitkän päivän jälkeen. :D Tein myös lyhyen jumpan ja venyttelin katsellen samalla Modernia perhettä. Soitin pianoa. Tämä viikko on ollut niin hektinen, että en ole ehtinyt kuin kolmena päivänä soittamaan. Yritän soittaa edes puoli tuntia päivässä, mutta aina ei ehdi sitäkään. Tietenkin jos olisi sähköpiano, niin voisin soittaa aikaisin aamulla tai myöhään illalla, mutta kerrostalossa en kehtaa soittaa oikeaa pianoa ihan mihin aikaan vaan.

Tykkään tällaisista kotipäivistä tosi paljon. Silloin ei haittaa vähän tehdä kouluhommiakin, pääasia ettei tarvitse lähteä mihinkään, vaan voi hillua kotona pyjama päällä (lähes) koko päivän. Voi syödä rauhassa aamupalaa ja tehdä asioita, joista tykkää ja joiden parissa rentoutuu. Toivottavasti ensi viikollakin on yksi tällainen rauhallinen päivä. <3


Asukuvat on muuten otettu viime kuussa, silloin kun siskoni oli täällä käymässä. Käveltiin lauantai-iltapäivällä Aurajoen rannalla, ja sisko otti minusta nämä kuvat. Bloggeri heittää nuo isommat kuvat vähän suttuisennäköisiksi, plääh. Jospa niistä jotain selvää saa. Tuon päivän asussa oli kahta lempiväriäni, mustaa ja violettia. Löysin nuo Conversen tennarit kirppikseltä, maksoivat vain 8 euroa! Olen pitkään haaveillut juuri tuollaisista laventelinvärisistä, hyvä tuuri kun sattui olemaan minun kokoa. Yleensä kokoa 36 on vaikeaa löytää kirppiksiltä. Värikkäiden kenkien kanssa tykkään laittaa vain mustaa, sen takia päälle valikoitui musta mekko ja musta trikootakki. Tähän sopi hyvin siskolta saatu synttärikoru ja Too Fastin lonkerolaukku.






English translation:


This week has been soooo long. I've been so tired due to stress. On Friday I did one exam and worked the afternoon, after that I felt so dead. We just ordered some pizza and watched Finnish reality show. Wild Friday evening. :D On Saturday I decided not to do any school stuff. I went to a Barre Fusion-class, which combines Ballet, Pilates, yoga and body weight exercises. After that me and my friend went to our friend's home. We made pesto pasta and watched one Italian movie and played Cards Against Humanity. It was fun, I haven't played that before. After that I went home and watched a movie in bed. Today I just have been at home, I love this kind of days. I ate breakfast in peace, did some homework, made a video call with my dad, played piano, did some sport and some stretching and went for grocery shopping. I hope I have a calm day like this also next week.

These pics are taken last month when my sister was visiting me. We walked near Aura river and she took the photos. I wore my Converse shoes which I found from the flea market, they only cost me 8 euros! I really like this colour. When I wear colorful shoes, I want to wear black clothes, so I chose a black dress. My Too Fast bag goes well with the outfit and also the necklace my sister gave me for birthday present some years ago.

Kommentit

Lähetä kommentti