Wednesday, April 25, 2018

Top 5 lempparijutut nyt

1. Mun kotitossut! Eivät ole silmiä hivelevän kauniit, mutta pitää jalat lämpiminä. Kämpässä on kylmät lattiat, joten nämä on ihan must. Ostin Tigeristä kolmella tai neljällä eurolla, ovat jo aika nukkaiset. :D2. Mun ihana meikkipussi, jonka ostin viimeisimmältä Helsingin reissulta jostain ihanasta sisustusliikkestä (en muista nimeä, mutta se oli joku pieni liike täynnä sisustustyynyjä yms). Alkuperäinen hinta oli jotain 40e luokkaa, mutta sain puoleen hintaan. Meikkipussiin mahtuu kunnolla tavaraa, paljon enemmän kun entiseen ja tämä on paljon paljon nätimpi! Onneksi vanha meikkipussi meni rikki, niin oli syy ostaa tämä.


3. Päiväkirja. Tänä vuonna alakulo ja negatiiviset ajatukset ovat olleet usein läsnä, ja olen yrittänyt purkaa ajatuksiani paperille ja pitää samalla positiivisuuspäiväkirjaa, eli kirjaan joka päivä viisi positiivista asiaa päivältä. Niiden ei tarvitse olla mitään isoja juttuja (esimerkiksi herkullinen aamupala yms), pääasia että keksii jotain.


4. House! Italian Netflixissä on niin paljon parempi valikoima kuin Suomen, täältä löytyy House!! Katsoin tätä sarjaa silloin kun se ensi kertaa tuli telkkarista, mutta jostain syystä se jäi kesken. Nyt vihdoin pääsen katsomaan koko sarjan. :)


5. Minttutee. Olen ihan koukussa tähän teehen, juon sitä joka päivä. Minttu on jotenkin ihanan raikas maultaan, tykkään tästä haudukkeesta enemmän kuin mintun makuisesta vihreästä teestä. Lounaan jälkeen on aina kiva juoda tätä kupillinen ja toinen vielä illemmalla. <3

Mitä lemppareita teillä on just nyt? :)
English translation:

Top5: My favourites right now

1. My slippers. I bought them from Tiger for three or four euros. They are not very pretty but they are warm and comfortable! The floors in my appartment are so cold, so slippers are a must.

2. My make up bag. It's so beautiful! I bought it from Helsinki and it was 50% discount, original price was 40 euros. The bag is big so you can put a lot of stuff there. Love it. <3

3. My diary. This year has been full of bad feelings and dejection and I've tried to write my thoughts down and keep also some kind of gratitude journal. I try to write every day five positive things, things that I'm that day grateful.

4. House! In Finnish Netflix there's not House, and I was so happy when I found it from Italian Netflix. I've never watched the last seasons, so now I can finally watch them all. :)

5. Mint infusion. I drink this every day, so good. I prefer this then the green tea with mint. 

What are your favourites now? :)

4 comments:

 1. House on ihan mahtava! Tuli joskus silloin yläasteella ja lukion alkupuolella katsottua ensimmäisiä tuottiksia, mutta uudemmista on tullut nähtyä vain jotain yksittäisiä jaksoja. Voi kun tuo tulisi myös Suomen Netflixiin!

  Minttu on yrttihaudukkeena tosi hyvää. Mulla on ollut joskus jotain Demmersin yrttiblendejä, joissa on ollut minttua mukana :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo yllätyin, miten Netflix-valikoima on niin erilainen eri maiden välillä! Toivottavasi ehin kattoo Housen kokonaan, harmittais jos jäis taas kattomatta. :D

   Minttu on kyl hyvää myös teesekoituksissa! :)

   Delete
 2. Olisko ollu Day, josta ostit meikkipussin? :) Niillä on välillä pop-up shoppeja kampissa, citycenterissä jne.
  Mä en oo vielä kattonut Housea. Toivottavasti se rantautuu tännekin joskus niin pääsen katsomaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehkä, en muista yhtään :D Helsinki on nii tuntematon mulle, iha vahingossa kävelin liikkeen ohi ja näyteikkuna näytti niin kivalta, että piti poiketa sisään. :)

   Kannattaa kyllä kattoo Housee, se on vähän niin ku dekkarisarja, mut murhaajan sijaan jahdataan tappavia tauteja. Ja Hugh Laurie on ihana <3

   Delete