Friday, October 6, 2017

Paras deodorantti ja muita kosmetiikkalöytöjä

Esittelen pari kosmetiikkajuttua, jotka minulla on ollut nyt viime aikoina käytössä. Pesin koko kesän hiukseni oliiviöljysaippualla ja olen tykännyt lopputuloksesta todella paljon. Kesällä pesin hiukset joka kolmas päivä, mikä on hyvä saavutus helposti rasvoittuvalla tukalla. Saippuan ollessa loppumassa, menin ostamaan uutta, mutta sorruinkin sitten Vegekaupassa näihin brittiläisen Bomb Cosmeticsin tuotteisiin. Ne tuoksuvat ihanilta ja niistä tulee mieleen Lush. Ostin shampoopalan, hiusnaamion ja kasvojen kuorinnan. Ajattelin, että tuskin hiukseni sen enempää rasvottuu, koska en siirry nestemäiseen shampooseen. Harmi vaan, että tuolla Flower Girlillä pestessä hiukseni rasvoittuvat nopeammin, ja nyt olen joutunut pesemään hiukset joka toinen päivä. Se on jännä, että hiukset tottuvat johonkin tiettyyn tuotteeseen, ja sitten kun vaihtaa tuotetta, pitää ne totutella uudestaan harvempaan pesuväliin! Tai ainakin näin käy aina minun kohdallani. Muuten tuo Flower Girl on tosi kiva, tuoksu on ihana, tuote on riittoisa ja hintaa oli vain kuusi euroa. Vegekaupasta löytyy kaksi muutakin Bomb Cosmeticsin shampoopalaa, tästä Flower Girlistä löytyy muun muassa ruusun terälehtiä ja mustaherukan ja veriappelsiinin tuoksua.
  Facial Palatialin tuoksu on mieto mutta miellyttävä, ei semmoinen imelä ja raikas niin kuin Flower Girlissä. Toimiva tuote, joka tuntuu todella riittoisalta myös. Ehdoton suosikkini on Mango & Vanilla hiusnaamio. Tuoksu on ihana, tuotetta tarvitsee laittaa vain vähän ja loppu tuloksena ihanan pehmeät ja tuoksuvat hiukset! Latvani voivat paljon paremmin tämän ansiosta, tätä ostan varmasti lisää sitten kun joskus loppuu. Olen käyttänyt tätä yleensä ihan hoitoaineena, eli silloin annan vaikuttaa kaksi minuuttia. Välillä annan vaikuttaa pitempään naamion tavoin. Miinusta antaisin noista purkeista, voivat olla vähän hankalia ja pitää olla tarkkana ettei vettä pääse sisään. Pidänkin näitä peilikaapissa enkä suihkussa, näin niitten kanssa ei ole ongelmaa eikä tarvitse miettiä valuuko suihkussa ollessa purkkeihin vettä.Olen etsinyt hyvää deodoranttia jo pitkän aikaa. Olen varmaan testannut kaikki mahdolliset vegaaniset ja eläinkokeettomat deodorantit, eikä mikään ole ollut itselleni toimiva. Luin netistä näistä Schmidt'sin deodoranteista hyvää palautetta ja päätin kokeilla. Hintaa näillä on aika paljon, Vegekaupassa maksaa noin 15 euroa (edullisempi kuitenkin kuin Ruohonjuuressa), mutta kestävät pitkään. Ostin joskus keväällä tuon laventeli&salvian ja se on nyt loppumassa. Hain sitten tuon ruusu&vaniljan jokunen viikko sitten. Tuo ruusu on noista kahdesta parempi, tuoksu on ihanan raikas eikä kainaloihin tai vaatteisiin jää tahroja. Tuosta laventelista jäi valkeaa kainaloihin ja siitä siirtyi vaatteisiin. Minusta on mahtavaa löytää näin toimiva deodorantti ja vieläpä niin luonnollisilla ainesosilla! Näissä on muun muassa kookosöljyä, sheavoita, leivinjauhetta ja eteerisiä öljyjä.


Tämän Nurmen saippuan ostin tällä viikolla käsisaippuaksi ja olen tykkännyt todella paljon. Halusin löytää saippuan, jota ei olisi pakattu muoviin ja siinä ei olisi palmuöljyä. Tässä saippuassa ei ole mitään muuta kuin kookosöljyä, vettä ja laventelia. Tuoksu on mukavan mieto. Voisin tällaisen ostaa myös vartalosaippuaksi, tosi kiva tuote!
English translation:

I show my latests cosmetic favourites. During the summer I washed my hair with olive oli soap and it was working for me very well. My soap was almost finished so I went to buy a new one, but then I couldn't help myself and bought these Bomb Cosmetics products. They looked so nice. The shampoo bar is Flower Girl, there's rose petals and blackcurrant & blood orange scent. It's really nice. The shampoo is long-lasting and the price was low. Minus is that my hair gets greaser with this shampoo, but it's always so when I change the shampoo, it takes time that the hair adjusts. The face scrub is nice, the scent is mild and this is also long-lasting product. My absolute favourite is this Mango & Vanilla hair mask, my hair is so soft after this! The scent is also amazing.
   I've been trying to find a perfect deodorant that is vegan and not tested on animals. I've literally tested all deodrants there is and none of them worked for me. Then I read about these Schmidt's deodorants and bought this lavender & sage one. This is the perfect deodorant ever, it's long lasting and it's made with simple ingredients like coconut oil, shea butter and baking soda. This Rosa & Vanilla is my favourite, the scent is lovely and it doesn't leave stains in your clothes, the lavender one does that sometimes.
  This week I bought this Nurme's soap for a hand soap. I wanted to find a soap which is not wrapped in plastic and has no palm oil. This soap has only coconut oil, water and lavender. It's made in Estonia.

2 comments:

  1. Tosi mielenkiintoisia tuotteita, toi Nurmen saippua kuulostaa ihan älyttömän ihanalta! Bomb Cosmeticsin pakkaukset kieltämättä minustakin vähän hankalan näköisiä. Jotenkin assosioin noi purnukat semmoisiksi jäätelöpurkin näköisiksi. Mutta pääasia että tavara on toimivaa! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu, tykkään kun ei ole montaa raaka-ainetta ja luonnolliset raaka-aineet vieläpä. :) Jos tykkää Lushista niin tykkää varmasti Bomb Cosmeticsista. :)

      Delete