Tuesday, October 17, 2017

Käsityömessut Oulussa

Tämän viikon nautin syyslomastani. <3 Perjantaina hyppäsin junaan ja matkustin Ouluun siskoni luokse. Siskon luona oli pikkuinen koiranpentu, voi miten suloinen hän onkaan! Ei auttanut koirakuumettani ollenkaan..
  Sunnuntaina käytiin siskon ja pikkuveljeni tyttöystävän kanssa Oulun käsityömessuilla. En ole moneen vuoteen päässyt käsityömessuilla, oli kiva päästä pitkästä aikaa! Messuilta saa aina paljon ideoita omiin käsitöihin, ja kyllähän sieltä aina jotain tarttuu mukaankin. Tällä kertaa en ostanut kuin kaksi käsintehtyä saippuaa, suolasaippuan kasvoille ja vadelmasaippuan vartalolle. Kaikkea ihanaa siellä oli, erityisesti ihania kankaita ja koruja oli paljon! Suosikkini kankaista oli Nuppu Print Companyn kankaat, aivan ihania kuoseja ja laukkuja! <3 En raaskinut ostaa mitään kankaita tai koruja, sillä olen säästökuurilla, mutta onneksi kaikilta sai käyntikortit mukaan. Voin sitten jotain kivaa lisätä joululahjatoiveisiin. ;)
  Messujen jälkeen käytiin pikkuveljen luona ja otettiin asukuvat kerrostalon kattoparvekkeella. Maisemat oli huikeat, mutta kylmä tuli huipulla! Asuna minulla oli ikivanha Queen of Darknessin hame ja "uusi" kirppikseltä ilmaiskorista löytämäni paita, jossa on kivat tekonahkayksityiskohdat.

Tykkäättekö käsityömessuista? Oletteko käyneet?
English translation: Handicraft Fair in Oulu

I'm enjoying my autumn holiday. <3 Last Friday I went to Oulu, I was visiting my sister. She had a puppy, she was so cute! It didn't help my puppy fever..
  On Sunday we went to handicraft fair. I haven't visit such fairs in many years so I was excited. There were so many lovely things, but because I try to save money, I only bought two handmade soaps. Nuppu Print Company was my favourite stall, so beautiful fabrics! After the fair we visited my little brother and his girlfriend. We took some outfit pics outside. I was wearing my old Queen of Darkness skirt and "new" second hand shirt. I like the fake leather details.

Do you like handicraft fairs? Have you visited one?

2 comments:

  1. Tosi nätti asu, mainio löytyö tuo paita! Käsityömessuilla en ole itseasiassa tainnut ikinä käydä, mutta tekisi kyllä kovasti mieli joskus! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo välillä löytyy jotain kivaa, samoilla kirpparilla minulla oli pöytä ja jäin miinuksen puolelle joten vähän piristi kun löysin ilmaiskorista pari kivaa paitaa. :D Käsityömessut on kyllä kivoja, jo ihan ideoiden puolesta, mutta saa sinne kyllä rahaa tuhlattua, siellä on niin paljon kaikkea kivaa. :)

      Delete