Sunday, September 17, 2017

Oranssi maksimekko

Asukuvia pitkästä aikaa! Nämä kuvat on otettu kesällä reissulta, Helsinki-päivänä Clarion hotellista. Käytiin illalla yksillä coctailbaarissa ja samalla otettiin vähän asukuvia. Minulla oli ensimmäistä kertaa päällä tämä oranssi maksimekko, jonka olen jo ostanut vuosi sitten. En ole aiemmin sitä käyttänyt, sillä en omistanut beigejä rintaliivejä, vain mustia ja ne näkyy tästä läpi. Vasta ennen reissuun lähtöä kävin ostamassa beiget rintaliivit ja vihdoin tämä mekko pääsi käyttöön. Minulla on samanlainen mekko myös mustana, se on täällä blogissa pari kertaa näkynytkin. En olisi aiemmin uskonut pitäväni oranssia mekkoa, mutta ihastuin väriin kun näin tämän mekon liikkeessä. En osannut päättää, että otanko mustan vai oranssin, joten otin sitten molemmat. Oranssi on kiva päivän piristäjä ja musta tyylikäs ja moneen tilanteeseen sopiva. Maksimekot ei ehkä ole ihan parhaimmat näin lyhyelle, mutta I don't care, korkkarit vaan jalkaan ja menoksi!


English translation:

Here's some outfit pics from our road trip. They were taken in our hotel in Helsinki. I hadn't worn this dress before though I bought it year ago. I didn't have suitable bras for it, I bought them just before our road trip. I have this dress also in black, I have shown it here in the blog before. I never thought that orange would be my colour but I guess you change your mind sometimes. :D This orange dress brightens up the day. :)

4 comments:

 1. OMG! You looks so beautiful!!! Fantastic Dress!!!

  ReplyDelete
 2. Kaunis mekko, oranssi on kyllä kaunis sävy! :) Melko tarkka tosin saa sävyn kanssa olla, miulla ainakin osa oransseista saa kalpean ihon ja vaaleat kulmat näyttämään pahalta mut onneksi kaikki sävyt eivät samaa tee. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Juu ja alusvaatteiden kanssa saa olla tämän kanssa tarkkana, ettei läpi näy. :D

   Delete