Saturday, July 1, 2017

Kasvitieteellinen puutarha

Jokunen viikko sitten käytiin Ruissalossa yliopiston kasvitieteellisessä puutarhassa. Tämä kohde oli kesän To do-listallani, joten sen voi nyt ruksata yli! Käytiin kyllä vain ulkopuutarhassa, eli sisäpuutarha jäi vielä näkemättä, mutta ehkäpä tänä kesänä senkin ehtii käydä vilkaisemassa. Onneksi sattui hyvä ilma, saatiin kierrellä rauhassa ja ihastella suurta puutarhaa. Nyt oli hyvä aika käydä, koska kukat olivat loistossaan.

Päälleni laitoin kirppikseltä ostetun kuupaidan, jonka yhdistin mustien farkkushortsien ja harmaiden sukkahousujen kanssa. Tämä paita on ollut vähällä käytöllä, se on niin pitkä, että harva hameeni sopii sen kanssa. Pitäisi varmaan ostaa mustat housut, pääsisi kaikki pitkät paidat enemmän käyttöön!Se tunne, kun olet niin lyhyt, että sukkahousut rullaantuvat nilkkoihin vaikka kuinka niitä kiskot ylös :D


English translation:

Some weeks ago we visited university's botanical garden. It was on my summer's to do list, so now I can take that from the list! We only visited the outside part of the garden, I hope I have time to visit the inside part this summer too. The weather was perfect for walking and admiring the huge garden. All the flowers were blossoming, it was beautiful.

I wore my second hand moon shirt with black shorts and grey tights. I wear this shirt too rarely, but it's so long and I'm so short and I don't have matching skirts with the shirt. I should buy black jeans, then I could use all my long shirts more often.

2 comments:

  1. Tosi ihania kuvia! Pitäisi itsekin käydä Helsingissä ihailemassa puutarhoja, ne on niin rentouttavia! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Niinpä, pitäisi pitää enemmän piknikkejä puutarhoissa tai puistoissa, tai sitten vaan mennä yksin viltin ja kirjan kanssa rentoutumaan. :)

      Delete