Friday, July 7, 2017

Ihana kesämekko Uffilta

Eilen oli vihdoin vapaa päivä, olen tehnyt pelkkää iltavuoroa tässä jo tovin, koko heinäkuu on pelkkää iltavuoroa plääh ja vielä kuutena päivänä viikossa! Onneksi sain yhden viikon vapaaksi, lähdetään sitten kullan kanssa reissuun! Suunnitelmat on vielä vähän auki, ainakin Porvoossa ja Hangossa haluaisin käydä. Saadaan auto käyttöön, joten tehdään taas road trip kuten viime kesänäkin.
  Tämä viikko on toistanut samaa kaavaa: aamulla naputan esseetä ja päivällä menen töihin. Oli vähän tyhmää ottaa niin monta kurssia kesäksi, mutta pakko ne nyt on tehdä pois alta, ettei tarvitse opintotukia palauttaa. Eilen sain päivällä kolmannen esseen valmiiksi ja lähetin sen opettajalle. Sen jälkeen päätin rentoutua loppupäivän. Leivoin Chocochilin ohjeella maapähkinävoi-raparperikakkua, se oli namia, mutta jotenkin tekikin mieli perinteistä raparperipiirakkaa enemmän heh. Pitää sitten seuraavaksi tehdä sellainen. Lähdettiin sitten ulos syömään kun poikkis tuli kotiin töistä. Tarkoituksena oli myös mennä leffaan katsomaan uusin Pirates of the Caribbean, mutta kaikki hyvät paikat olivat varattuja, eikä älytty etukäteen varata paikkoja. Käytiin sitten vaan syömässä ja mentiin kotiin katsomaan telkkaria ja rentoutumaan.
  Päälleni laitoin Uffilta löytämäni ihanan, vartalomyötäisen mekon. Olen tällaista usein ihastellut jossain liikkeessä tai netissä, mutta koskaan en ole raaskinut ostaa. Nyt se oli niin edullinen, että pakkohan se oli kiikuttaa kassalle. Löysin myös kaksi muutakin mekkoa, pitää esitellä ne myös jossain vaiheessa! :) Oli tarkoitus ottaa asukuvat kaupungilla, mutta oli niin tuulinen sää, että eihän siitä mitään tullut. Oli pakko tyytyä parvekkeella otettuihin kuviin. Värjäsin muuten eilen vihdoin hiukset, kivat niistä taas tuli. :) Olihan se jo aikakin, viime värjäyksestä on jo yli kolme kuukautta! Silloin kun on koko päivän kotona, ei haittaa istua haiseva hennaväri päässä pari tuntia. :D

Don't mind about the dying plant! :D


Tofu & "blue cheese" burger, so yummy!English translation: Lovely dress from Uff

Yesterday was my free day, I've been doing only evening/nightshifts and will be doing for whole July. It sucks. Luckily I have one week free, so me and my boyfriend will do a roadtrip like we did last summer. Can't wait that!
  This week has had the same pattern every day: I do school stuff in the morning and work in the evening. I was stupid when I took so many courses for this summer, but now I just have to finish them, there's no other option. Yesterday I finished an essay and sent it to my teacher and then I decided to just relax for the rest of the day. I baked a peanut butter rhubarb cake and then we went to eat dinner out. We also wanted to go to the movies to see the latest Pirates but there were no good places left. So after eating we went back home and watched Netflix.
  I wore my lovely dress which I bought second handed from Uff. I love the shape of the dress! It's a perfect dress for the summer. Btw, yesterday I also coloured my hair with henna, last time I coloured over 3 months ago oops.

No comments:

Post a Comment