Friday, June 16, 2017

Rantapäivä

Eilen työpäivän jälkeen mentiin kaverin kanssa Ruissalon rantaan rentoutumaan. Oli ihanan lämmintä ja vietettiin rannalla neljä tuntia! Se on iso saavutus minulle, sillä en miellä itseäni rantaihmiseksi. :D Vesi oli kylmää, joten vasta ennen lähtöä kävin pulahtamassa ja heittämässä talviturkin, muu aika meni rannalla makoiluun. Oli tosi rentouttavaa maata rannalla, syödä hedelmiä, lukea, nukkua ja höpötellä kaverin kanssa. Ehkä minusta vielä kuoriutuu ehta rantaihminen, oli niin mukavaa! Olin tyhmä, enkä laittanut aurinkorasvaa, joten illemmalla kotona iho oli ihan punainen, ehkä tästä oppii ja tästä lähtien pitäisi laukussa aina aurinkorasvaa. Ei sitä vaan osaa ajatella, että Suomessakin voi käräyttää ihon..

Joko olette heittäneet talviturkin? :)


English translation: Beach day

Yesterday I went to the beach after work with my friend. It was such a nice and warm weather, we spent four hours there. It's a lot for me, I'm not usually a beach person. :D Water was cold, so I did just a quick swim before leaving. It was really relaxing to just lie there, eat fruits, read, sleep and talk with my friend. Maybe I've become a real beach person! :D I was stupid and didn't use any sunscreen, now my skin is red. I should be wiser and carry the lotion always with me. I just didn't believe that I could burn myself in Finland..

6 comments:

 1. Uiminen on ihan parasta kesässä <3 mä en ole silleen rantsuhengaaja, enkä etenkään tykkää ottaa aurinkoa. Mutta varjossa kyllä viihtyy hyvän kirjan kanssa, kun pulahtaa välillä järveen. Mun talviturkki lähti eilen ja Pyhäjärven vesi oli tosi sopivaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mäkin tykkään uimisesta tosi paljon, viime vuosina on tullut käytyä ihan liian vähän! Oon aina inhonnut ruskettumista, sillä en halua rusketusraitoja. Tona rantapäivänä oli kakskyt astetta lämmintä, joten ei ollut liian kuuma rannalla makoiluun :) Jos ois kuumempi, olisin kyllä varjossa!

   Delete
 2. Ihania rantsu- kuvia! :) Mie tykkään rannoista ja ylipäänsä vedestä, uiminen on mukavaa ja piknikit rannalla parhautta. ^^ Talviturkki on jo heitetty!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Viime vuosina oon ollu rannalla ja ylipäätään uimassa tosi vähän, toivottavasti tänä kesänä asia korjaantuu! :)

   Delete
 3. Haluan niin kovasti uimaan! Aina on vaan joko kaamea sää, sinilevää, jotain "parempaa" tekemistä ja muita (teko)syitä, ettei sitten lopulta ikinä tule mentyä. Rannallakaan ei huvikseen tule hilluttua, sillä mä vaan palan, enkä rusketu. En toisaalta edes halua ruskettua.
  Toivottavasti et palanu pahasti! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä :D Lapsena tuli uitua tosi paljon, nykyään on liian laiska lähtemään, vaikka mun työpaikan lähellä on ihana ranta! Ja Turun keskustasta löytyisi Samppalinnan maauimala, sielläkään en ole ikinä käynyt.. Mulle jäi bikinirajat selkään, pakko varmaan ottaa vielä aurinkoa, että ois tasainen rusketus! :D Emmäkään välitä ruskettumisesta, se on mulle ihan sama, mutta lämpimällä ilmalla on kiva nauttia lämmöstä auringon alla :)

   Delete