Sunday, June 18, 2017

Kansainväliset suurmarkkinat

Turussa oli tällä viikolla kansainväliset suurmarkkinat torstaista sunnuntaihin. Kävin markkinoilla perjantaina ja tänään, kuvat ovat perjantailta. Kaikkea kivaa taas oli, mutta rahaa onneksi meni vähän, ostin yhden kaulakorun ja ruokaa muutamasta kojusta. Siinä mielessä helppoa olla vegaani tällaisissa tapahtumissa, eipähän mene paljon rahaa kun kaikkialla on lihaa ja juustoa ja muuta. :D Riittää kunhan syö "silmillä". Toki näihin ihaniin kaulakoruihin olisi saanut upotettua rahaa, ostin tuollaisen mustavalkoisen Liisa Ihmemaassa-kaulakorun, nyt harmittaa etten ostanut myös tuota Totoroa, se on niin suloinen! Kaikenlaisia kivoja vaatteita, saippuoita ja teekuppeja oli myös tarjolla, niitä en raaskinut ostaa.
Päivän asu koostui pitsikoristeisesta t-paidasta, Uffilta ostetusta hameesta, Iron Fistin laukusta ja saappaista. Vähän kuuma noissa kengissä tuli, meinasin laittaa tennarit, mutta kotona ennen lähtöä älysin, ettei minulla ole tennarisukkia ja sukkahousuilla olisi tullut kuuma. Normaalit sukat ja lyhyet tennarit olisi näyttänyt vähän hassulta pitkän hameen kanssa.. Vieläpä kun ainoat puhtaat sukat oli pinkit ja tennarit oli harmaat. :D Hame on vähän iso minulle, pitää kaventaa sitä kunhan saan ompelukoneen kuntoon. Tukkakin kaipaisi väriä, en ole kahteen ja puoleen kuukauteen värjännyt, onneksi juurikasvu ei näytä niin pahalta hennavärjätyissä hiuksissa.


English translation: International Grand Market

Here in Turku there was an internatiol grand market from Thursday to Sunday. I visited the market on Friday and today, the pics were taken on Friday. There were lots of nice things on sale, I didn't spent much money tough, I bought a necklace and some food. It's easy to be vegan on this kinds of happenings, I save so much money because I can't eat hardly anything, there's meat and cheese and other stuff all around me. :D I just eat "with my eyes". I could have bought more necklaces, especially the Totoro necklace was so cute! There were also clothes, soaps, tea cups and other lovely stuff.

Day's outfit was a lace t-shirt, second hand maxi skirt, Iron Fist's bag and boots. The skirt is a bit too big for me, I have to modify it. And my hair needs some colour, last time I coloured it two and a half months ago. Luckily the roots doesn't looks that bad with henna colour.

2 comments:

  1. Kansainväliset suurmarkkinat on kyllä ihan huippu tapahtuma, vaikkakin tarjonta uudistuu siellä melko hitaasti. Harmittaa kovasti kun omassa kotikaupungissa ei niitä ilmeisesti tulla tänä kesänä järjestämään aiemmasta poiketen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänä vuonna oli kiva vegekoju, sieltä sai "kana"- ja härkiswrappeja, oli hyviä! Mä oon monta vuotta ihastellu noita teekuppeja, jos toi koju on ens vuonna niin sitten pakko ostaa! :D

      Delete