Tuesday, June 20, 2017

Illallinen jokilaivalla

Lauantaina poikakaverin vanhemmat tulivat käymään, ja mentiin jokilaiva Svarte Rudolfiin syömään. Oli täydellinen keli istua ulkona ja syödä hyvää ruokaa. Aurinko paistoi ja oli lämmin. Yleensä en pahemmin siideristä välitä, mutta nyt se maistui niin hyvältä! Svarte Rudolfin menusta ei löytynyt mitään vegaanista, joten olin varautunut syömään pelkkää vihersalaattia, mutta sainkin herkkullisen tofusalaatin! Tofu oli tehty niin hyvin, annos kuuluisi kyllä ehdottomasti listalle! <3 Ja plussaa siitäkin, että annos oli iso eikä tofussa oltu säästelty, tuli maha täyteen.

Päälläni oli vanha H&M:n mekko, joka alkaa olla jo sen verran nukkainen, että pitää varmaan kohta pois heittää. Jospa se vielä tämän kesän kestää. Myös sukkikset ja kengät on H&M:n. Jakku on kaverilta käytettynä ostettu ja usein blogissa vilahtava laukku on Restylen. Kaulakoru on se kansainvälisiltä markkinoilta ostettu, siellä oli paljon ihania Liisa Ihmemaassa-koruja! <3English translation:

On Saturday my boyfriend's parents came to visit us and we ate dinner outside, on a river boat (in Turku there's a river which flows through the city center, and on the river there are lots of river boats which are restaurants and/or bars). The weather was perfect to sit outside and enjoy food and drinks. It was warm and sun was shining. There were no vegan food on the restaurant's menu so I was prepared to eat just green salad and be hungry all evening, but luckily the chef made me a delicious tofu salad! I wonder why they don't put it in the menu, it was so good! The portion was big and there was lot's of tofu, yummy. Not everyone can cook delicious tofu, but this was amazing.

I was wearing an old H&M dress and the thights and shoes were also H&M. The jacket is second hand finding which I bought from a friend and the bag is from Restyle. The necklace is the one I told in a last post, I bought it from the grand market. Alice. <3

2 comments:

  1. Ne jokilaivat ovat kyllä niin tunnelmallisia! Ihana yllätys keittiöltä, että vegeen oli kuitenkin varauduttu vaikka ei ruokalistalla sopivia annoksia ollutkaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne on kyllä kivoja nätillä kesäilmalla. :) Aina plussaa ravintoloille, jotka ottavat erikoisruokavaliot huomioon, onneksi nykyään suurin osa ainakin täällä etelässä tekee niin. :)

      Delete