Wednesday, May 17, 2017

Röhnisch

Vähän erilainen asukuva tällä kertaa! Koulun loputtua olen viettänyt paljon aikaa kotona opiskellen ja rentoutuen, joten mitään ihmeellisiä vaatteita ei ole tullut käytettyä. Haluaisin kuitenkin julkaista säännöllisesti asukuvia, joten ajattelin, että miksipä en näyttäisi kotiasua. Olen nyt käyttänyt melkeinpä päivittäin tätä kirppispaitaani, se on niin mukava ja lämmin. Paidan alla on ihana Röhnischin urheiluasuni, jonka sain poikakaverilta synttärilahjaksi. Tykkään kauniista urheiluvaatteista, on paljon mukavampi mennä salille tai vaikkapa lenkille kun päällä on nätit vaatteet. Harmi vaan, että monet urheiluvaatteet ovat niin superkalliita. Minä metsästän yleensä urheiluvaatteita alennusmyynneistä.

Näin nämä urheiluvaatteet Stadiumissa, enkä saanut kaunista kuosia mielestäni. Stadiumista löytyi nämä trikoot ja toppi vaaleansinisenä (!) versiona, ja siihen väriin ihastuin. Vaikka en ikinä olisi kuvitellut, että vaaleansininen olisi mun väri. :D Tilattiin sitten Sportamoresta, ja lopulta päädyin mustaan versioon, ajattelin että sitä on helpompi yhdistellä muihin vaatteisiin, ja ehkä tuo siniseen ihastuminen oli vaan jokin auringonpistos tai kevätvillitys. :D Mustakin on todella kaunis, en ole katunut ostosta, ja olisihan se sääli, jos vain urheillessa tulisi näitä käytettyä, joten välillä käytän ihan kotiasunakin, niin kuin tänä päivänä. Ovat niin mukavat päällä!English translation:

Today's a bit different outfit. Now when the school is finished, I've spend lots of time at home so there haven't been interesting outfits. Here's a home outfit and also my favourite sport outfit. I absolutely love my second hand shirt, it's so cozy and warm. The sport outfit is by Röhnisch, it's so beautiful. My boyfriend gave it to me as a birthday present. First I wanted this in light blue colour but then decided to choose the black one. I love beautiful sport clothing, it's so much nicer to go to the gym wearing nice clothes. This Röhnisch outfit is so beautiful that I also use it as a home outfit.

2 comments:

 1. Tämmösetkin asukuvat on kivoja. :)
  Hienoissa urheiluvaatteissa on kyllä ihan eri fiilis urheilla kun jossain virttyneissä rumiluksissa. Mä haluan yleensä urheiluvaatteeni täysin mustina ja semmosten löytäminen on ihmeen hankalaa! Löytyy lähinnä pastelli- ja neonvärejä. Nyt oon viimein löytäny kokomustiakin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! :) Joo mulla ois hakusessa iha mustat perusjumppatrikoot, mutta nyt ei oo kyllä missään silmään semmosta sattunut, taitaa värikkäät kuosit olla nyt muotia..

   Delete