Sunday, May 14, 2017

Kirppistelyä

Eilen Turun Kirjakahvila järkkäsi kevään viimeisen kirppiksen ja minä kaverini kanssa mentiin sinne myymään. Kirppispöytä oli ilmainen, joten pakko oli tarttua tilaisuuteen! Mentiin kaverin kanssa jo ajoissa paikalle jonottamaan, että saataisiin hyvät paikat. Oltiin ehkä vähän liiankin ajoissa, sillä paikalla ei ollut ketään muuta. Lopulta ovet aukesi ja varattiin itsellemme vierekkäiset pöydät.  Väkeä oli kivasti, mutta silti ketään ei näköjään kiinnostanut mun pöydän anti, en nimittäin loppujen lopuksi saanut myytyä mitään. :D Kai nuo goottisaappaat säikäytti ihmiset, vaikka oli mulla pari ihan perusvaatettakin myynnissä. Kyllähän se vähän harmitti, kun haluaisin päästä eroon kaikesta turhasta tavarasta, mutta toisaalta, pöytä oli ilmainen, joten eipä siinä takkiinkaan tullut. Tai no, ostin kaverilta pari vaatetta, mutta eipä nekään maksaneet yhteensä kuin kaksi euroa. Ja kirppiksen jälkeen möin kaverille yhden vyön eurolla. :DTässäpäs kirppislöytöni. Tämä pitkähihainen paita ei ole ihan minun tyyliäni ainakaan tekstin puolesta, mutta ihastuin paidan väriin. Ajattelin käyttää tätä kotipaitana, paita on tosi rento ja lämmin päällä.


Lisää raitaa! Multa löytyy jo raidallinen jakku, mutta se on paksua kangasta ja ryhdikkäämpi. Tämä kirppisjakku on ohutta, kevyttä kangasta, eli varmaan aika kätevä kesähelteillä. Jos tämä kylmyys täältä ikinä väistyy. :D


Kukkakuosi on raitojen lisäksi semmoinen, mitä en vaan voi vastustaa. Nämä kukalliset shortsit on niin söpöt ja rennot. Voisin kuvitella pitäväni näitä rannalla bikinien päällä. Ja kesähelteillä tai kotona kuten nytkin tätä kirjoittaessa. :D Näissäkin kangas on ohutta ja laskeutuvaa.


Tämän maxihameen ostin edelliseltä kirppistapahtumalta. Tykkään hameen kuvioinnista tosi paljon. Jospa ilmat lämpenisi niin pääsisin tätä käyttämään. :)

Oletteko tehneet joitain kivoja kirppislöytöjä lähiaikoina? :)
English translation:

Yesterday there was a fleamarket in a local Book Cafe, I was selling there some of my clothes and shoes. It was free to sell there and that was very nice, because in normal fleamarkets the prices can be really high if you want a table where to sell. And in the end no one bought any of my stuff, so I'm glad I didn't have to pay for the table. :D I guess my goth boots and other stuff were to alternative there. It's a pity because I really want to get rid of all the stuff I don't use anymore. After the fleamarket my friend bought from me one belt with one euro! :D But I bought some clothes with 2 euro so I didn't earn anything. :D

Here's the clothes I bought. This purple shirt is not so my style, but I love the colour and it's so cozy. The striped jacket is so pretty, I'm obsessed with black and white stripes. I already have a similar jacket, but this new is lighter material, so great for summer. If the summer ever comes here. :D Other thing that I'm obsessed is floral patterns so I had to buy these shorts. They are also light material. The last item is the maxi shirt (this one I bought from previous fleamarket). I really like the pattern of the hem, it's really beautiful.

4 comments:

 1. Ei ilmeisesti osunu oikeenlaista asiakaskuntaa paikalle. :) Goottikama on kyllä semmosta mikä karkottaa tavalliset tallaajat pois kun ne kuvittelee että pöytä on täys vaan korsetteja yms. Muutenkin vähän hankalaa nykyään päästä tavarasta eroon... Kai kaikilla on jo niin paljon romua?
  Noi sortsit on kyllä söpöt ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei niin :D Aattelin noi vaatteet lahjottaa Uffille, mutta nuo goottisaappaat ei ehkä mene sielläkään kaupaksi, ehkä pitää kokeilla taas Goottikirppistä. Ei kehtais roskiinkaan heittää hyviä kenkiä! Shortsit on kyllä söpöt, toivottavasti kohta tulee shortsikeli! :)

   Delete
 2. Ilmainen kirppispöytä on kyllä harvinaista herkkua! Harmi ettei mennyt kaupaksi mitään. Erikoisemmille vaatteille ostajien löytäminen vie kyllä oman aikansa. Itse myyn niitä pois lähinnä facessa. Joskus ostaja löytyy yhdessä päivässä ja joskus kahdessa vuodessa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo niinpä, sen takia harvoin myynkin kirppiksellä. Pöydät on niin kalliita, ettei uskalla ottaa riskiä. Pitää varmaan kokeilla myydä noita kenkiä Goottikirppiksellä, jospa ne joskus menisi kaupaksi :D

   Delete