Friday, May 12, 2017

Arkimeikki

Tilasin meikkisiveltimiä CocoPandalta, ja postausta miettiessä, ajattelin, että voisin näyttää teille mun arkimeikin. Olen aika laiska meikkaaja, mutta ajattelin, että ehkä nyt innostuisin enemmän kun on hyvät välineet. Tykkään meikata ja kivempi fiilis siitä tulee, kun lähtee kodista meikattuna. Meikkaan yleensä koulupäivinä tai jos on jokin tapahtuma tms. Kouluun en aina jaksa laitaa ripsaria enempää, joskus taas tulee laitettua enemmänkin, varsinkin jos kasvot punoittaa. Vähän riippuu fiiliksestä ja kiireestä. :D

Ripsivärinä käytän Benecosia, jonka olen ostanut Ruohonjuuresta. Ihan ookoo ripsiväri, mutta ei ole kauhean pitävä. Laveran meikkivoiteen ja Bohon peitepuikon olen ostanut myös Ruohonjuuresta. Lavera on ollut jo pitempään käytössä, Bohon ostin vähän aikaa sitten. Ruohonjuuressa oli ilmainen meikkaus, ja meikkaaja teki minulle kevyen arkimeikin käyttäen Bohon tuotteita. Tykästyin peitepuikkoon tosi paljon. Puuteria minulla ei ole ollut pitkään aikaan, ja tällä viikolla kävin semmoisen hommaamassa Vegekaupasta. Puuteri on Beauty Without Crueltyn. Sama tuote on ollut minulla käytössä muutama vuosi sitten, joten päätin ostaa sitä taas, koska tuote on hyvä. Tykkään enemmän kiinteästä kuin irtopuuterista, irtopuuteri on tosi sotkuista.


CocoPandalla oli kivat alennukset, joten otin sitten useamman meikkisiveltimen: luomivärisiveltimet, puuterisiveltimen, meikkivoidesiveltimen ja poskipunasiveltimen. Näiden lisäksi tilasin myös uuden hiusharjan, mustan ja leveän Wet Brushin. Jospa tämä on hellempi mun hiuksille kuin Tangle Teezer.


Tässäpäs sitten minun arkimeikkini. Yllä olevien tuotteiden lisäksi käytin jotain ikivanhaa vaaleaa luomiväriä ja poskipunaa. Kulmia en jaksa ikinä meikata ja huulipunaa en ole koskaan omistanut. Haluaisin käyttää huulipunaa, mutta mielestäni näytän ihan hassulta punatuilla huulilla. :D
English translation:

I bought some make up brushes and I was thinking to show you my everyday make up look. I don't make up everyday, but when I do, it's usually always this way. I put make up when I go to school or to some happening etc. Sometimes I just use mascara sometimes more, depends on the rush and laziness. :D

My mascara is Benecos, it's ok but not very long-lasting. Lavera make up foundation is good and Boho's cover stick is great! I bought it quite recently. I haven't owned a face powder for ages and this week I finally bought one. The brand is Beauty Without Cruelty. I have used this powder before, it's very good.

And here is my make up. It's simple and easy. I put some eyeshadow and blush too. The brows I never make up and I never use lipstick. Just not my thing.

4 comments:

 1. Tosi kiva perusmeikki! Ruohonjuuressa on muutama kerta tullut käytyä ihmettelemässä kosmetiikkaakin, ehkä joskus voisi jotain ostaa testiin :) Olen myös tosi huono käyttämään huulipunaa. Joskus tulee laitettua jotain sävytettyä huulirasvaa, mutta kaikesta raskaammasta tulee sellainen hassu fiilis :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Oli kiva kun Ruohonjuuressa oli ammattimeikkaaja ja häneltä sai kysyä neuvoja, sillon on helpompi ostaa uusia tuotteita. :) Hahah, mun mielestä mä näytän jotenki hassulta jos mulla on huulipunaa. :D Ehkä sen takia kun oon niin babyface.

   Delete
 2. Superlaiska meikkaaja täällä hei! Pitää tarttua tohon sun huulipunakommenttiin, koska olin tosi pitkään kans sitä mieltä, et näytän ihan urpolta huulipunan kanssa. Aina joskus tuli joku tilaisuus kokeilla huulipunaa ja en vaan nähnyt sitä lainkaan omassa naamassani, ei ollut mun juttu. Sit joku reilu vuosi sitten päässä napsahti, kun kaverit aina välillä vinkui et nyt kokeilemaan. Kävin ostamassa ekan huulipunani ikinä ja tykästyin lopulta. Aika harvoin vieläkin tulee käytettyä johtuen siitä, et en vaan usein jaksa meikata. Mut huulipuna on ihana asia, kun siihen oppii. Kantsii ettiä itelle kiva väri, itsehän lähdin sillee kevyesti tummalla punaisella, ja kokeilla. Ja ei ehkä ekana mitään jytämattapunaa, joku vähän enemmän sheer on aika hyvä aloitus. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehkäpä mäkin uskaltaisin kokeilla! Huulipunat on kyllä tosi kauniita. <3 Mä oon haaveillu violetista huulipunasta, mut juu tosiaan eka huulipuna vois olla joku kevyempi. :)

   Delete