Thursday, April 27, 2017

Alice again

Viime viikon torstaina käytiin poikkiksen kanssa  katsomassa Hugh Jackmanin tähdittämä Logan. Ennen elokuvaa käytiin syömässä Hello! American Dinerissa ensimmäistä kertaa. Odotukseni ei ollut kauhean korkealla vegehampurilaisen suhteen ja ihan oikeassa olinkin. Hampurilaissämpylä ja majoneesi oli tosi hyvää, mutta pihvinä oli olematon bataattisiivu! Kyllä jokin on pielessä jos hampurilaisen pihviä pitää etsiä salaatin seasta. :D Bataattiranskalaiset olivat kyllä hyviä.

Syömisen jälkeen mentiin elokuviin. Tykkäsin leffasta todella paljon! Mielestäni paras Wolverine-elokuva. Se oli jännittävä ja koskettava ja Hugh Jackman on aina ihana. <3 Oli mukavaa käydä pitkästä aikaa syömässä ja elokuvissa, kiva piristys arkeen. Tänä keväänä on paljon hyviä elokuvia, minua kiinnostaa Beauty and the Beast, uusin Pirates of the Caribbean, Tom of Finland ja uusin Alien. Jospa nyt ensi viikonloppuna pääsisi tuon Kaunottaren katsomaan! Se on aina ollut suosikkini Disney-elokuvista.


Pukeuduin toiseen Liisa Ihmemaassa-mekkooni. Irvikissamekko onkin täällä blogissa näkynyt, tilasin nämä kummatkin samaan aikaan viime vuoden Black Fridaysta. Kumpikin mekko on ohutta kangasta, joten eivät ole päässeet vielä usein käyttöön kylmän sään takia. Torstainakin oli vielä aika kylmä ilma, mutta halusin laittaa tämän mekon. Se on niin piristävä lisä aika tummaan vaatekaappiini. Taitaa olla kukkaverkkareita lukuun ottamatta ainoa sininen vaatteeni.Argh miksi kuvat tulee niin eri kokoisiksi välillä, onkohan vika bloggerissa. Olen niin poropeukalo tietokoneiden kanssa.. En vieläkään ole tottunut tähän uuteen bloggeriin, ärsyttää kun en huomaa heti uusia kommentteja! Ehkä tää tästä, jospa tähän tottuu ja älyäisi aina katsoa kommentit kun kirjautuu bloggeriin.English translation:

Last Thursday me and my sweetie went to see Logan. Before that we ate some burgers and sweet potato fries. My vegan burger was quite a disappointing, but I loved the fries. The movie was great, I think it was the best of the Wolverine movies. This spring there's lots of interesting movies coming. Beauty and the Beast is not that new anymore, but I really like to see it, it's my favourite Disney movie. Then there's Pirates of the Caribbean and Alien. 

On that day I wore my other Alice in Wonderland dress. The Chesire Cat- dress I have shown here in the blog but this one I haven't yet. I ordered these last Black Friday. The dress is light so I hope I will wear it regularly in the summer, in the winter I haven't used it that much because of the cold weather. This dress is a nice change in my dark wardrobe. Blue is a rare colour there.
8 comments:

 1. Oon niin kade noista mekoista! Venyykö ne kuinka paljon?

  Helsingissäkin on joku american diner, mutta en oo vielä kerenny käymään sielä. Ehkä jossain välissä. :)
  Vegehampparit on aika usein vähän onnettomia pihvin suhteen, mikä on tosi sääli, sillä mekin ollaan kotona saatu aikaseks semmosia, mitä tällänen paatumaton lihansyöjäkin söis mielellään.

  Mua myös ärsyttää se, ettei noita saapuneita kommentteja enää nää suoraan. Blogger muuttelee munkin kuvia miten sattuu, ja se on välillä aikamoista tappelua saada ne oikeille paikoilleen ja oikeen kokosena. Eikä aina auta vaikka meneekin ronkkimaan tonne html puolelle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu kangas on suht venyvää mutta tilasin varulta omaa kokoa yhden isomman, koot näytti aika pieniltä EMP:n mittataulukon mukaan.

   Ärsyttää, kun monet ravintolat menee tosi riman alta kasvisruuan kohdalla. Jotenkin ajatellaan, että kasvissyöjille kelpaa vaan salaatti ja pari porkkanaa. :D

   Delete
 2. Kauheasti kyllä kaikkia mielenkiintoisia elokuvia tulossa, varsinkin tuota Alienia odotan innolla! :)

  American Dinerissa käyminen on jonkin aikaa ollut harkinnassa. Siitä vaan kuulee tosi ristiriitaisia arvioita, yleensä tykätty tosi paljon tai ei ollenkaan. Ainakin tuo vegehamppari kuulosti vähän surulliselta tapaukselta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nii ja ois varmaa järkevä ottaa joku sarjalippu nii vähän säästyis rahaa, nykyään on nii älyttömän kalliita noi leffaliput. :O

   Eipä noi pikaruokaloiden hampparit nii kummoisia ikinä oo, mielummin syön vähä kalliimpaa burgeria ravintolassa. Vaikka ei sekään aina saata mikään täydellinen olla. :D Mä oon ainaki tykänny Pancho Villan vegeburgerista!

   Delete
 3. Voi että kuinka ihana mekko! Tuollaiset printtimekot ovat niin kauniita *.*
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Printtimekot on kyllä ihan parhaita!

   Delete
 4. Suosittelen Kaunotarta ja Hirviötä, se oli tosi uskollinen alkuperäiselle piirretylle! :) Melkeen kävin vollottamaan nostalgiapäissäni :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kävin sen nyt vappuna kattomassa ja tuli kyllä vollotettua ihan kunnolla, se oli niin ihana! :D

   Delete