Saturday, March 25, 2017

Wings of a butterfly

Argh torstaina minuun iski flunssa, vaikka kuinka join mukeittain inkivääriteetä ensioireiden iskiessä. Nyt on jo kolmas päivä flunssan kourissa, jospa tämä tästä helpottaa. Luulen, että vilustuin keskiviikkona töissä, siellä puhaltaa kylmä ilmastointi ja palelin koko työpäivän. Torstaina menin aamulla kouluun, mutta lähdin kotiin heti ensimmäisen luennon jälkeen ja perjantaina en mennyt ollenkaan. Alkaa jo vähän puuduttaa tämä sohvalla makaaminen, mutta onpahan kerrankin aikaa katsoa kunnolla telkkaria ja ryystää teetä! Netflix jaksaa ystävällisesti kysäistä, että olenko varma, että haluan katsoa vielä yhden jakson. :D Eilen tein yhden palapelinkin telkkua katsellessa, pitäisi kyllä koota useammin, se on niin mukavaa.

Sorruin muutama viikko sitten ostamaan taas yhden uuden kupin Indiskasta, pitäisi kiertää se liike kaukaa! Aina tulee sieltä jotain ostettua. Tämä kuppi on niin kaunis, olen aiemmin sitä paikan päällä kuolaillut, mutta en ole raaskinut ostaa, viime kerralla se sitten tarttui mukaan, koska oli alennuksessa. Samalla ostin kaksi tiikeritablettia keittiön pöydälle. Tiikeri on kaunis eläin, yksi suosikeistani. Sattui aika hyvä tuuri, että samoihin aikoihin sain siskoltani keittiöön verhot, jotka sopivat hyvin noiden tablettien kanssa.


Minun oli tarkoitus kuvailla viikonloppuna päivän asua, mutta sen sijaan teen nyt vaan kuulumispostauksen. Vielä on jokunen viikko koulua jäljellä, kohta on ensimmäinen vuosi yliopistoa takana! Ja arvatkaapa mitä! Hain ensi kevääksi vaihtoon Firenzen yliopistoon ja pari päivää sitten sieltä tuli viestiä, että minut on hyväksytty!! Tai siis ainakin näin alustavasti, vielä pitää kaikenlaista paperityötä tehdä. Olen niin innoissani, Firenze on niin kaunis ja yksi lemppareitani Italiassa. En ole käynyt Italiassa sen jälkeen kun sieltä muutin takaisin Suomeen yli kolme vuotta sitten. Poikkista tulee kyllä ikävä vaihdossa, mutta ehditäänhän me nähdä. Ja eikös se välimatka tee suhteelle välillä ihan hyvää. :) Jos siis saan häneltä luvan lähteä. :D Hain todella viime tipassa, aluksi olin sitä mieltä, että en hae, mutta kaverit rohkaisivat ja sanoivat, että kyllä se rakkaus pienen erossa olon kestää. Ja kielitaito kehittyy paljon nopeammin ulkomailla. Saa nähdä, elvytänkö vanhan Italia-blogini vai pidänkö kaikki höpötykseni täällä yhden blogin puolella. Mitä mieltä te olette?


From Indiska <3 I love tigers!

These curtains match well with that tiger


English translation:

I got a flu sniiiif. I tried to drink lots of ginger tea when the first symptoms appeared but it didn't help. Now I've been down with the flu for three days. I've been just lying on the sofa and watched Netflix. And I also made one puzzle. Netflix asks kindly that do I really want to watch another episode. :D Yes please.

I wanted to take and publish some outfit pics this weekend but it didn't work out. Well instead I'm just gonna talk how I've been doing and what the future will bring. 
I have some weeks left at the uni and then my first year will be over. And guess what! I applied to study in Florence university for a exchange year (half a year) and couple of days ago they contacted me and said that I've been accepted! I'm so excited, I love Florence but I know I'm gonna miss my boyfriend. If he let me go there. :D And of course everything is not certain, there's still lots of paperwork to be done and other stuff. But I'm happy and excited. :)

4 comments:

 1. Ihana tuo muki! Innolla kyllä odottelen postauksia jos päädyt sinne Firenzeen lähtemään, kovin kiinnostava kaupunki! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, perhoset on ihania. <3 Kiva kuulla, jospa mä sinne päädyn, on se kuitenkin ollut aina unelmana asua siellä. :)

   Delete
 2. The flu is such a drag. I hope you feel better soon.
  Congratulations for being accepted! Quite a challenge to (be able to) study abroad.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks :) Yeah, I know it will be challenging but also a great experience! :) Living in Firenze has been my dream for long, it's such a beautiful city. <3

   Delete