Thursday, March 9, 2017

Uff haul

Tiistaina piipahdin Uffilla, ja siellä sattui olemaan kuuden euron päivä. Hassua, että aina kun menen kirppikselle tai vaatekauppaan "vain katsomaan", niin löydän kasan vaatteita, mutta sitten kun menee ihan tarkoituksella jotain tiettyä tarpeellista etsimään, niin sitten ei löydäkään mitään! Uffilta tarttui mukaani neljä vaatetta, jotka sain tasalla kahdellakympillä tarjouksen takia.

Suosikkini vaatelöydöistä on tämä pilkullinen mekko. Tykkään tosi paljon juurikin tuommoisista skater-mallisista mekoista. Paksun ja lämpimän kankaan ansiosta mekko käy hyvin talvi- ja syyskeleille, kesähelteellä saattaisi tulla kuuma. Mekko on niiin söpö, oli kyllä huippu löytö.<3


Nykyään minulla on jonkin sortin addiktio isoihin villapaitoihin, tuntuu että talvella ei tee mieli pukeutua mihinkään muuhun! Tämä paita on kokoa xxl ja käy mulle mekosta ja on ihanan pehmoinen ja lämpöinen. Ja palmikkokuvio on nätti. Tällä viikolla olen käyttänyt tätä paitaa jo kaksi kertaa.


Ja lisää villapaitoja! Vai onko villapaita oikea nimitys, jos materiaali ei ole villaa, don't know. Varmaan pitempiaikaiset lukijat ovat huomanneet, että rakastan mustavalkoraitaa, kaikenlaista vaatetta löytyy sillä kuosilla kaapista. Itse asiassa sieltä löytyy jo kaksi raitavillapaitaa, mutta kumpikin on pitkiä, joten kiva saada tämmöinen lyhytkin!
  Näiden vaatteiden lisäksi ostin perusmallisen, ohuen mustan villatakin. Entinen villatakkini alkoi olla jo todella kulahtaneen näköinen, joten kiva, että uusi löytyi edullisesti. Musta villatakki on niin helppo yhdistellä kaikenlaisiin asuihin ja sopii hyvin mekon tai hameen kaveriksi.

Oletteko te tehneet kivoja kirppislöytöjä viime aikoina? :)English translation:

On Tuesday I visited Uff (second hand shop) and there all clothes were 6 euros! I didn't even plan to buy anything but eventually I bought four things. :D It's weird, when I really want to buy something I need, I never find anything.

My favourite thing that I bought is this black dress with white dots. I love skater dresses. This dress has a quite thick and warm fabric, so I think this is suitable for winter and autumn. 

I have some kind of addiction to big wool sweaters. On winter I usually always use them, they are so comfy and warm. I've already used this big black sweater twice.

And another sweater.. You may have noticed that I love black and white stripes. I have all kinds of clothes with that pattern and color. I already have two black and white sweaters but they are quite long so I wanted also a shorter one.

Beside these three clothes, I also bought a basic, black cardigan. Have you found recently something nice from the fleamarket? :)

8 comments:

 1. Kivoja löytöjä! Varsinkin toi mekko. <3 Skater-malliset mekot on ihania ja sopii monelle.
  Mä kävin just kanssa Uffilla ja löysin hameen sekä asusteita. En mitään kauheen ihmeellistä, mutta jotain kuitenkin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi mekko on kyllä lemppari, oon jo muutaman kerran sitä käyttänyt. :) Pikkuset löydöt kirpparilla piristää aina päivää, saa jotain kivaa itselle eikä tarvitse murehtia rahanmenoa. :)

   Delete
 2. Ihania löytöjä! Varsinkin tuo pallokuosinen mekko on niin söpö, kelpaisi omaankin vaatekaappiin! Usein kyllä ostostelussa käy niin, että kivoimmat asiat löytyvät kun niitä ei edes etsi. Ehkä silloin on jotenkin avoimempana inspiroitumaan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä söpö, löytyisipä seuraavaksi vielä raidallinen skatermekko! <3 Niinpä, ehkä sitä ei ole silloin niin kriittinen kun menee vain katselemaan vaatteita tai sitten se on joku karman laki että, aina ei vaan onnista. :D

   Delete
 3. Onpa kivoja löytöjä! :) Mie en oo pitkään aikaan käynyt kirppiksillä, pitäisi käydäkin pitkästä aikaa ja käydä viemässä omia vaatteitakin myyntiin. ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä kiva löytää monta hyvää arkivaatetta! Mäkin aika harvoin eksyn kirppiksille, johtunee ehkä siitä, että Turun keskustassa ei kauheasti niitä ole, harmi. Mutta onneksi on myös nettikirppikset. :)

   Delete
 4. Tuo pallomekko on niin ihana<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on ihana, paras löytö pitkään aikaan :)

   Delete