Sante & Flow

Esittelen muutaman kosmetiikkajutun, jota olen viime aikoina käyttänyt. Suurin osa näistä on jo lopussa, ostin nämä ennen joulua, joten muutama kuukausi on näillä menty.

Sante shampoo Lava Power

Santen syväpuhdistava shampoo auttaa päänahan ongelmiin. Ostin tämän, sillä syväpuhdistavaa shampoota suositeltiin ennen kasvivärin laittoa hiuksiin ja ajattelin, että tämä auttaisi myös päänahan kutinaan. Pesin aiemmin hiukseni pelkällä oliivisaippualla, mutta viime jouluna päätin kokeilla taas pitkästä aikaa shampoota, mutta siitä sain kutisevan päänahan ja latteat hiukset. Vaihdoin sitten shampoon tähän Santeen, hintaa shampoolla on noin kymmenen euroa. En tiedä tuleeko tätä ostettua uudestaan, tykkään enemmän shampoista, jotka vaahtoavat kunnolla. Shampoo kyllä pesee hiukset ja rauhoittaa kutinaa, mutta hyvä vaahtoavuus olisi plussaa.

+ tuuheat hiukset pesun jälkeen (varsinkin föönaamisen jälkeen)
+ riittoisa
- en tykkää tuoksusta
- ei vaahtoa tarpeeksi
- jättää latvat rasvaisen näköiseksi öljyhoidon jälkeen
- ei ehkä paras rasvaisille hiuksille, jos haluaa pidentää pesuväliä

Sante conditioner Brilliant Care

Latvani olivat kaameassa kunnossa aiemmin, nyt olen hoitanut latvoja öljyillä ja tällä hoitoaineella, nyt näyttää taas paremmalta. Eipä tästä tuotteesta ole mitään pahaa sanottavaa, toimiva tuote! Santella on paljon hyväntuoksuisia hoitoaineita, tekisi kyllä mieli kokeilla muitakin, mutta toisaalta, mitäpä sitä hyvää tuotetta vaihtamaan.

+ riittoisa
+ hyväntuoksuinen
+ hoitaa latvoja hyvin


Ole hyvä Kanerva shampoo

Kerran lähikaupassa käydessäni mukaan tarttui tämä Ole Hyvä-shampoo. Merkki on minulle jo entuudestaan tuttu, mutta shampoita en ole aikaisemmin testannut. Halusin jonkun paremmin vaahtoavan shampoon tuon Santen shampoon rinnalle, joten otin tämän kokeiluun. Hintakaan ei ollut paha, jotain kuutisen euroa muistaakseni. Tämän kanervashampoon lisäksi oli myös rasvoittuville hiuksille tarkoitettu nokkosshampoo, sitä voisi kokeilla seuraavaksi! Tästäkään kanervashampoosta minulla ei ole oikeastaan mitään pahaa sanottavaa, mutta en tiedä ostanko uudestaan, sillä haluan löytää semmoisen tuotteen, joka auttaisi pidentämään pesuväliä ja tämä tuote ei ainakaan auttanut siihen, vaan pesupäivän jälkeisenä päivänä (pesen hiukset aina aamulla) hiukset näyttivät rasvaisilta, joten piti turvautua kuivashampooseen.

+ edullinen
+ hyvä, mieto tuoksu
+ vaahtoutuu hyvin
+ pesee hiukset hyvin öljyhoidonkin jälkeen
+ helppokäyttöinen pullo
+ kotimainen
- vähän laimea ulkoasu tuotteella
- ei ehkä paras rasvaisille hiuksille jos haluaa pidentää pesuväliä


 Flow mustikkakasvosaippua

Olen yrittänyt löytää sopivaa tuotetta rasvaiselle iholleni. Usein kasvonpesuaineet eivät puhdista ihoani kunnolla. Ostin kokeiluun Flow-kosmetiikan kasvosaippuan, joka on tarkoitettu rasvaiselle iholle. Hintaa tuotteella oli noin kymmenen euroa Ruohonjuuressa. Olen kyllä tykännyt tästä tuotteesta, kasvot eivät tunnu yhtään rasvaisilta tämän jälkeen! Pitää vaan muistaa heti laittaa kasvovoidetta tämän jälkeen, muuten iho tuntuu tosi kuivalta. Olen aiemmin käyttänyt Flown palashampoita, olen niistäkin tykännyt. Seuraavaksi voisi ottaa kokeiluun heidän ruusuvetensä ja puuterinsa!

+ riittoisa
+ puhdistaa ihon hyvin eikä iho tunnu enää rasvaiselta
+ pieni, joten helppo ottaa mukaan
+ kotimainen, pieni yritys
- säilytys? Alkuperäisessä pakkauksessa vaikea säilyttää märkää saippuaa


Mummu ja minä Lakritsipommi-käsipesu

Tästä olenkin maininnut aiemmassa kosmetiikkapostauksessani. Nämä Mummu ja minä-tuotteet ovat niin suloisia! <3 Lakritsi ja salmiakki ovat lempparikarkkejani, joten Vegekaupan kolmesta vaihtoehdosta lähti tämä Lakritsipommi kokeiluun. Muut olivat Polkkakarkki ja Sitruunasooda. On olemassa myös Laventeliunelma, mutta sitä ei ainakaan Vegekaupan valikoimissa ole. Mummi ja minä-tuotteita löytyy Vegekaupan lisäksi ainakin Ekolosta ja Ruohonjuuresta ja muista ekokaupoista ja niitä voi myös tilata valmistajan sivuilta. Valmistaja on Nordic Ecoliving.

+ ihana tuoksu!
+ kotimainen
+ söpö pakkaus



English translation:

Here's some products that I've been using recently. I will only talk about Sante's products here because the other products shown here are only found in Finland. 

Sante shampoo Lava Power

This is deep cleaning and helps with scalp problems. I used to wash my hair only with olive oil soap but last December I wanted to try shampoos again. I don't know was it a good idea, my hair was flat and scalp was itching. That's why I bought this shampoo, to soothe my scalp and it's also recommended to use deep cleaning shampoo before coloring with plant based colors. I don't think I will use this product again after this package has ended, I prefer shampoos which foam better.

+ fluffy hair after washing (and air drying)
+ long lasting
- bad smell
- doesn't wash hair well after the oil treatment
- probably not best option for greasy, oily hair

Sante conditioner Brilliant Care

The ends of my hair were in a terrible condition, now I've been taking care of them with oil treatments and with this conditioner. Now the hair looks much better. I have nothing bad to say about this product, it's very nice! Sante has many cool conditioners, I want to try them all! But in the other hand, why change a good product?

+ long lasting
+ nice scent
+ treats hair well

Other products are Finnish. There's a heather shampoo which I liked and it was quite cheap. Then there's a face soap for oily skin, it cleans my skin very well and the soap lasts long. And for last there's this cute hand soap which name means Granny and I. The soap smells like liquorice candy mmm.

Kommentit

  1. Tosi mielenkiintoinen postaus! Minäkin olen viime aikoina tuskastellut sen kanssa, kun täydellisiä hiustenhoitotuotteita ei meinaa millään löytyä. Varsinkin kuivat latvat ovat ongelmana, vaikka nykyään kampaajallakin käydessä annan yleensä leikata reippaasti pois. Täytyy tuo Santen hoitoaine laittaa mieleen, jos sitä testaisi. Pakko vielä sanoa, että tuo Ole hyvä -pullo on ehkä maailman tylsin. Siitä tulee sellainen kodinpuhdistusaineassosiaatio :D

    Nuo Mummi ja minä -tuotteet ovat kyllä niin sympaattisia! Bongasin niiden kodinhoitotuotteita myös ihan oman kaupungin Prismasta ja jäin hypistelemään niitä varmaan vartiksi. Joskus täytyy kyllä ostaa, olisivat myös aivan ihania esim. tuparilahjaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hiusöljy on kans mulla auttanu latvojen kanssa, suosittelen! Joku kauneusbloggaaja suositteli, että kannattaa ensin laittaa hoitoaine ennen shampoota ja sit shampoon jälkeen uudestaan hoitoainetta, toi on mulle kans auttanu latvojen kanssa.
      Joo Ole hyvä voi panostaa tuotteiden ulkonäköön. :D Mun tekis mieli ostaa noita Mummi ja minä-tuotteita mummulle syntymäpäivälahjaksi. :)

      Poista
  2. Uusi lukija ilmoittautuu (näyttäisin olevani Maawo Rinsessa tuossa lukulistalla, mutta sama henkilö). Löysin blogisi toisen blogin kautta postauksessa, jossa esiteltiin pienempiä blogeja ja täytyy kyllä kiittää kirjoittajaa. Blogillasi vaikuttaa olevan mukavan monipuolista sisältöä, jota on aina mukava löytää lukulistalle :)

    Minäkin olen alkanut kokeilla noita luonnonkosmetiikan tuotteita, ostin Naturadon shampoota ja saippuaa ja se shampoo vaahtoaa kyllä tosi hyvin. Hoitoaine ei ole kovinkaan kummoinen mielestäni, mutta shampoo on hyvä, ei vaan kovin riittoisa tähän tukkaan. Itelläkin on päänahka alkanut kummallisesti syyhytä ja kun pitäisi juurikasvu taas saada jossain vaiheessa vaalennettua, niin olen yrittänyt etsiä shampoita jotka eivät ärsytä päänahkaa. Ongelma on vaan siinä että ongelmaa ei ole näkyvästi - pää ei ole sen enempää kuiva ja hilseilevä kuin rasvainenkaan. Sen kun vain kutittaa O__o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että luet mun blogia! :) Mä en oo koskaan Naturadoa kokeillut, onkin mulle ihan uusi tuttavuus! Sillon ku mä pesin hiukset palashampoolla/oliivisaippualla, niin ei ollut mitään kutinaa tms, mutta heti kun siirryin shampooseen niin kutina alkoi. Mutta jospa se on vaan totuttelukysymys tai sitten pitää kokeilla jotain toista tuotetta. Toivottavasti löydät sopivan tuotteen itsellesi! :)

      Poista
  3. Mistä lähikaupasta löysit Ole hyvä-tuotteita? Mie niin tykkään niistä! Kanerva-shampoota en olekaan kokeillut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hämeenkadun Puhakasta (Turusta) löytyi. :) Kyllähän nuo ihan toimivia tuotteita on ollut, seuraavaksi voisi ostaa Ole hyvän pyykinpesuainetta kokeiluun. :)

      Poista

Lähetä kommentti