Wednesday, March 15, 2017

Our living room

Muutettiin uuteen kämppään puolitoista kuukautta sitten. Nyt olohuone näyttää jo aika kivalta, vaikka verhot vielä puuttuukin. Ajattelin ommella ihan perus mustat verhot, kangaskin on jo valmiina. Parasta meidän olohuoneessa on ihana Vallilan Mandariini-matto, toinen pienempi on käytävällä. Matto on suuri ja huomiota herättävä ja sopii kivasti punaisen sohvan kanssa. Haluaisin vielä vaihtaa valkean sohvapöydän ja tv-tason mustaksi. Sohvapöydän päälle laitoin mustan pöytäliinan, jotta pöytä sopisi paremmin olohuoneen värimaailmaan. Olohuoneesta löytyy maton lisäksi toinen katseenvangitsija, rakas pianoni. <3 Se on yli sata vuotta vanha Schimmer, kävi kyllä tuuria kun sen Torista nappasin. Pianon päällä on kaunis, tädiltäni saama kynttelikkö ja iso lasipurkki, johon tungin aiemmin seinällä olevan valokaapelin.
 Sitten on vielä työpöytäni, jonka ostin Ikeasta. Aikaisemmin minulla oli jättimäinen työpöytä, mutta lahjoitin sen muuton aikana pois, koska halusin pienemmän työpöydän. Ajattelin, että ehkä se on helpompi pitää siistinä, mutta ei se olekaan. :D Johtunee varmaan siitä, että työpöydässä ei ole niin paljon säilytystilaa kuin aikaisemmin. Joitakin tavaroita säilytän sisustuslaatikoissa työpöydän alla. Saa nähdä, jääkö työpöytä olohuoneeseen vai siirränkö sen makkariin.English translation:

We moved to a new appartment over month ago and now the living room starts to look quite nice. The curtains are still missing but hopefully I will sew them soon. On of the most beautiful thing in out living room is the large Vallila's (Finnish decoration company) carpet. It looks good with the red sofa. I'd like to change our sofa table and tv table to black, now they both are white and I think black would look better in this room. Other beautiful thing in a living room is my dear piano. <3 It's over 100 hundred years old, I bought it second hand.
  I bought the black desk from Ikea. I had a huge desk before but I gave it away because it was too big for this appartment. I thought it would be easier to keep a smaller desk tidy but I was wrong. :D

6 comments:

 1. Ihana olohuone teillä! Tuo Vallilan Mandariini on kuosina kyllä valloittava ja sen kanssa tosiaan sopivatkin parhaiten yksiväriset verhot :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :) Mandariini on yksi mun lemppareista, tekisi mieli hankkia jotkin Vallilan verhot makkariin, mut saa nähdä raaskiiko. Toisaalta Ikeassa oli kans nättiä kangasta. :)

   Delete
 2. Kivalta näyttää. Ja toi sohva on niin ihana! ♥ Verhoja se kyllä kovasti kaipais tosin. Toivottavasti saat ne pian tehdyks. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :) Jospa huomenna sais vihdoin ne verhot tehtyä :D

   Delete
 3. Jestas miten upea piano! ♥_♥ Todellinen kaunotar joka sopii teidän sisustukseennekin ihan täydellisesti :) Mahtava löytö :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, se on kyllä kaunis! Kyllä se kivasti tota olohuonetta koristaa. :)

   Delete