Tuesday, March 7, 2017

Cake and flowers

Viime lauantaina juhlittiin meidän tupareita perheeni kanssa. Äitini, isäni ja mummoni tulivat Iisalmesta päin ja pikkuveljeni tyttöystävänsä kanssa sekä siskoni perheineen tulivat Oulusta asti. Sen lisäksi serkkuni perheineen ja tätini tulivat käymään, he asuvat Turussa. Paljon oli porukkaa! Kaikki kaukaa tulevat jäivät pariksi päiväksi meille.

Tein tupareihin maapähkinävoijuustokakun, jota olin pitkään kuolaillut Kamomillan konditorian sivuilta. Oli ihan törkeän hyvää nom. Leivoin myös brownieita, joihin laitoin reilusti suklaata. Sen lisäksi oli kaikenlaista muuta herkkua ja myöhemmin tilattiin pizzaa, kun alkoi tehdä mieli kunnon ruokaa. Aika mässäilypäivä oli huh.


Oli kyllä ihanaa, että niin paljon ihmisiä pääsi paikalle. <3 Harvoin on perheestä noin iso joukko kasassa. Oli tosi meluista ja välillä vähän kaaottista, mutta semmosta se mun rakas perhe on. <3 Saunottiin, pyörittiin kaupungilla ja syötiin paljon. Tänään lähti loput vieraista ja koulusta kotiin tullessani oli outoa tulla hiljaiseen kotiin. :D


Tuparilahjaksi saatiin paljon kukkia, mulla ei oo maljakkoja, joten laitoin ruusut kaljatuoppeihin. :D So pretty. Pakko tässä varmaan piakkoin lähteä maljakkoja ostelemaan! Muraatin ajattelin laittaa parvekkeelle kunhan ilmat lämpeää, toivottavasti se kasvaa siellä isoksi. <3 Saatiin myös löylykauha ja -kiulu ja uusia tyynyjä, pyyhkeitä ja patalappuja ja paljon kuohuvaa.


English translation:

We had a house warming party last Saturday, we had a home full of my relatives. Most of them came from far north. I made a delicious peanut butter cheesecake and some brownies and later we ordered some pizza. We got lots of flowers and all kinds of stuff for our new home. <3 I'm so happy that so many came, we had a wonderful time and it's always nice to see my dear family. Today our last guests left, it was weird to come home after school, it was so silent. My family is very loud. :D

4 comments:

 1. Ihanat tuparit olleet teillä! Harvinaista että saa noin ison porukan paikalle samaa aikaan :) Tuo kakku näyttää niin herkulta, nom! Täytyy kyllä joskus oman muuton jälkeen ostaa irtopohjavuoka niin pääsee kokeilemaan juustokakkujen tekoa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä kivaa. :)Juustokakut on kyllä parhaita! <3

   Delete
 2. Oi miten herkullisen näköinen kakku ^_^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä herkkua, varsinki mulle ku oon maapähkinävoiaddikti! :D

   Delete