Sunday, November 6, 2016

Pappagallo

Perjantaina juhlimme Turun yliopiston italian opiskelijoiden ainejärjestön Pappagallon 45-vuotissynttäreitä Svenska Klubbenilla. Olin pitkään sitä mieltä, että en osallistuisi juhliin korkean hinnan takia, mutta sitten ajattelin, että eipä tämmöisiä järjestetä kuin joka viides vuosi, ja harvoin sitä muutenkin pääsee hienoihin juhliin!

Pukeuduin siskoltani saamaan Hell Bunnyn ihanaan pin up-tyyliseen mekkoon ja jalkaan laitoin Italiasta ostetut korkkarit. Hiukset kiharsin ja jätin auki ja tein yksinkertaisen meikin. Ihanaa oli pukeutua pitkästä aikaa vähän hienommin ja juhlia kauniissa paikassa. Istuimme kaikki pitkän pöydän ääressä, ohjelmassa oli puheita, musiikkiesityksiä, seurustelua, seurapeliä, ruokaa ja viiniä. Ruoka oli tosi hyvää, mutta annokset oli pieniä, ja viiniä oli tuplasti enemmän, hyvä yhdistelmä. :D Me fuksit istuttiin vierekkäin, ja kiva meininki oli koko illan. Juhlien jälkeen käytiin vielä yksillä baarissa ja sitten pizzerian kautta kotiin, koska oli kauhea nälkä. :D

English translation:

Last Friday we celebrated Pappagallo's 45th birthday. Pappagallo is an organization for Italian students in Turku university. It was nice to attend to this kind of fancy party, it was a rare occasion. We celebrate Pappagallo only once in five years.

I wore Hell Bunny's dress which I got from my sister. I love this dress, I like the pin up style of it. :) I curled my hair and made a simple make up. We sat in a long table, there were speaches, live music, talking, eating and drinking wine. Food was very delicious but the portions were very small and there were so much wine, good combination. :D After the party we first year students went to bar for a while and after that we went to eat pizza because we all were so hungry. :D

6 comments:

 1. Voi miten kaunis asu! Ja ihanat kiharat ^^ minulla on sen verran jääräpäiset hiukset, että jos näitä yrittää kihartaa niin puolen tunnin päästä jäljellä on enää vain pienet laineet :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaahas bloggeri oli jostain syystä piilottanut kommentit, toi uus blogger on ihan outo! Kiitos kommentista, oli kyllä kivaa laittautua pitkästä aikaa! :)

   Delete
 2. Tosi kaunis asu! Voin kuvitella että on ollut mukavaa laittautua kunnolla tuollaisille hienoille päivällisille. :) Mä kyllä hörhelöin ja hepenöin normipäivinäkin, mut onhan se tunne aina erilainen kun on oikeesti juhlan paikka!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Oli kyllä kiva laittautua, arkena ei ikinä jaksa panostaa. :D Mulla on aina hame tai mekko päällä arkenakin, mutta harvoin jaksan tukkaa laittaa mitenkään tai käyttää korkkareita!

   Delete
 3. Blogissani olisi muuten taas se tuttu jouluinen second hand giveaway, tervetuloa osallistumaan! ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee kiva, pitää käydä osallistumassa! :)

   Delete