Friday, October 21, 2016

The Last Stand

Se siitä säännöllisestä päivittämisestä.. Nooo, jospa jossain vaiheessa saan blogin päivittämisen rutinoitumaan, tänään loppui ensimmäinen jakso yliopistossa, joten nyt pitäisi vähän helpottaa kiireiden kanssa! Paitsi että mä oon tosi lahjakas hamstraamaan kaikenlaisia projekteja ja työvuoroja ja extrakursseja silloinkin, kun ehkä ei pitäisi. Mutta niin käy aina! Ikinä ei viisastu, vaikka joka kertaa itku silmässä teen pitkiä päiviä stressaantuneena ja kiroan itseäni, että miksiiiii otan näin paljon hommaa. Kai se on jokin suomalaisiin iskostettu ajatus, että töitä pitää tehdä ja vapaa-aika on nykyajan humpuukkia. :D


Viime viikonloppuna vanhempani tulivat pitkästä aikaa käymään Iisalmesta. <3 Käytiin kiertelemässä keskustaa ja sain houkuteltua äitin ottamaan pari kuvaa minusta. Illalla ajettiin tädin luo Mynämäkeen, ja oltiin siellä yötä. Viikonloppu meni tosi nopeasti, ja oli haikeaa sanoa heipat, seuraavan kerran nähdään vasta jouluna.


Takki on yksi mun lemppareista, ostin sen Italiasta siellä asuessani. Rakastan tuota barokkikuviota, takin mallia ja napitusta. Harmi, että tällä ei kovilla pakkasilla tarkene. Pitäisi ostaa jokin nätti pakkastakki! Minulla on vaan tavallisia villakangastakkeja, ajattelin myydä ne ja ostaa jonkin nätin talvitakin tilalle.
  Päivän asu oli perinteisesti mustanpuhuva, vaikka viime aikoina olen innostunut väreistäkin. Silti tunnen itseni kotoisaksi mustissa vaatteissa, en tiedä muuttuuko se koskaan. Kai tämä on joku ääripää juttu, rakastan mustaa ja pinkkiä. :D


Ai niin, pakko hehkuttaa tänne Sabatonin uusinta levyä, oon kuunnellut sitä koko ajan! Innostuin bändistä viime vuonna, pitkään oli taukoa ja nyt uuden levyn myötä innostus palasi takaisin. Tämä on parasta treenimusaa! ;) Jostain syystä en pysty laittaa tähän YouTube-videota, mutta käykää ihmeessä kuuntelemassa, jos bändi kiinnostaa.English translation:

Oh my I just can't keep posting regulary.. but I hope I will some day! The first period in university just ended so maybe it will get easier now and no more huge piles of homework. Maybe.. I know I'm very talented in taking extra courses in my already-so-full schedule and taking more and more work shifts and some random projects though I shouldn't. 

Last weekend my parents visited me, they live far away in the north so we don't see each other very often. My mother took some outfit pics from me. :) The weekend went so fast, like usually. It was hard to say goodbye. Next time we will see on Christmas.

This coat is one of my favourites. I love the baroque pattern and the buttons and the shape. Sadly this coat is not enough when it gets really cold. I'd like to find a pretty winter coat which would keep me warm even when everything starts to freeze.
  My outfit was quite black, though nowadays I'm starting to like other colours also. Still I feel so comfortable in black. But I also love pink! I guess I love the extermities.

I've been listening the latest Sabaton album, it's great! I couldn't link the YouTube video here, don't know why. I love listening this kind of music when I workout, it gives so much energy.

6 comments:

 1. Your coat looks lovely, I can surely understand why it is your favourite. Love the rest of your outfit as well!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks so much! The coat is a bit worn out but hopefully I can wear at least couple more years! :)

   Delete
 2. Nätti takki, ja tuo laukku on niin söpö! Pitää yrittää muistaa tuota Sabatonin levyä jossain vaiheessa, aiemmin tuli kyseistä bändiä kuunneltua paljonkin mutta nyt olen jotenkin pudonnut kelkasta :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! :) Mullakin moni lempparibändi jäänyt vähälle kuuntelulle viime vuosina. Mä olen yrittänyt ryhdistäytyä raskaan musiikin kuuntelussa, konsa-aikoina tuli kuunneltua melkeinpä vaan klassista, vaikka raskas musiikki on mulle niin rakasta! Huomaan, miten jälkeen oon jäänyt, paljon hyvää musaa tehty viime vuosina, enkä oo niitä vielä kunnolla kuunnellu!

   Delete
 3. Ihana takki! Harmi, ettei sovellu kylmille ilmoille. Itse olen parit viimetalvet pärjännyt ihan hyvin villakangastakeissa paria hassua päivää lukuunottamatta, jolloin vedin niskaan mummun vanhan kelsitakin. Jokin toppa-/parkatakki olisi kyllä ehkä hyvä hankkia, että olisi sopiva niinä -20 keleinäkin.
  Musta on aina turvallinen ja mukava väri. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Välillä oon kateellinen pikkulapsille, kun ne voi pukeutua superlämpimään kokohaalariin. :D Mä oon niin vilukissa ja talvipakkasilla tuntuu, että mikään ei riitä. :D

   Delete