Sunday, October 2, 2016

Outfit and new shoes

Heips! Harmittaa, kun blogi on jäänyt vähemmälle huomiolle nyt! Toivottavasti tämä kiire koulun kanssa helpottaa, jotta voisi keskittyä harrastuksiinkin. Enpä koskaan ajatellut, että yliopistoelämä on näin kiireistä, tuntuu että en muuta teekkään kuin olen koulussa ja kotona sitten väännän kielioppitehtäviä tai käännöksiä tai muuta vastaavaa. Onneksi nyt viikonloppuna on saanut hengähtää.
  Perjantaina pääsin koulusta viideltä, ja lähdettiin sitten poikakaverin kanssa Pancho Villaan syömään. Panchoon on tullut vegaaninen hampurilaisateria, joten halusin ehdottomasti testata sitä! Täytteitä burgerissa ei kauheasti ollut, otin extrana ananaksen. Tykkäsin kyllä, ja peukut pystyyn Pancholle kun ovat ottaneet vegaanisia annoksia menuunsa ja varsinkin olin onnellinen tuosta hampurilaisannoksesta, Panchon kasvishampurilaista tuli aika paljon syötyä ennen vegaaniksi ryhtymistä.


Päivän asu koostui vanhasta mustasta mekosta, Iron Fistin takista ja Restylen laukusta. Ja tietty uusista kengistä! Olin ajatellut tilata uudet talvikengät netistä, mutta nämä kaunokaiset löytyivät ihan vahingossa yhtenä päivänä kun pyörittiin kullan kanssa kauppakeskus Hansassa. Poikkesin ihan huvikseni yhteen kenkäoutletliikkeeseen. Yleensä en kauheasti elättele toiveita, että löytyisi itselle sopivat kengät kenkäkaupasta, koska mun kengänkoko on niin pieni ja en halua nahkakenkiä enkä semmoisia tusinakenkiä. Kenkäliikkeessä kävelin alehyllylle ja siellä ne oli, söpöt nilkkurit! Synteettistä materiaalia ja merkki Marco Tozzi, joka ei aikaisemmin ollut minulle tuttu. Googlettelin vähän ja netistä löytyi samanmerkkisiä ihania sandaaleita, nilkkureita ja herrainkenkiä! Ihanaa, että löytyi nyt talvikengät, viime talven kuljin melkein koko ajan tennareissa. :D Nämä uudet nilkkurit on tosi mukavat jalassa, pohja on tosi pehmeän ja lämpimän tuntuinen.


Tämä viikonloppu sujui rauhallisissa merkeissä. Olen katsonut Gilmoren tyttöjä kynttilän valossa ja neulonut, soittanut pianoa, käynyt lenkillä raittiissa syysilmassa, siivoillut ja järjestellyt kotia ja tehnyt koulujuttuja. Tänään käytiin kaverin kanssa Kirjakahvilan brunssilla ja sen jälkeen kierreltiin parit kaupat läpi. Nyt on rentoutunut olo ja kiva taas aloittaa uusi kouluviikko huomenna. Enää kolme viikkoa tätä jaksoa, ja sitten vaihtuu jakso ja toivottavasti samalla koulutöiden määrä vähenee.
English translation:

Hi, sorry for the break! I've been so busy with the school but hopefully it gets easier soon. Little did I know when I though university would be easy! I've got so much homework and the school days are long.
  It was good to have a relaxing weekend. On Friday we went to eat burgers. I ate a delicious vegan tofu burger, mmmm. <3 I'm so happy that nowdays you can find vegan food almost at every restaurant.
  My outfit on that day was nice. I wore old black dress, Iron Fist's jacket and Restyle's purse. And of course new shoes! I've been searching new shoes for the winter, I was about to order them online but luckily I came across these beauties! I found them by accident when we were on the nearby shopping centre. These Marco Tozzi's shoes were on sale, I was so happy when I saw them in one shoe shop! They are comfy and warm and I love the details.

On this weekend I watched so many episodes of Gilmore Girls, knitted, played piano, enjoyed a walk in a cold autumn air,  cleaned the house and did some homework. Now I feel quite relaxed, it's nice to start another school week. :)

2 comments:

  1. Nätti asu, ja nuo kengät ovat niin söpöt! Hyvä tuuri kävi sinulla! :) Täälläkin odotellaan kuumeisesti jakson loppumista, seuraavan moduulin aikana olisi vähemmän koulua ja töitä, mikä olisi ihan tervetullutta. Syyskuun aikana ehdin viettämään tasan yhden töistä ja koulutöistä kokonaan vapaan päivän, ihan hirveää! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Ou nou, toivottavasti pääset rentoutumaankin! Mä ootan innolla tän jakson loppumista, jospa työmäärä sitten vähenis :)

      Delete