Sunday, October 9, 2016

Nature surrounds me

Eilen kävimme kullan kanssa ensimmäistä kertaa Kuhankuonolla, Kurjenrahkan kansallispuistossa vaeltamassa. Aamulla pakkasimme eväät ja varavaatteita mukaan, ja hyppäsimme kello kymmenen bussiin. Perillä olimme noin puolen tunnin päästä. Emme olleet ostaneet paluulippua vielä, koska meillä ei ollut mitään käsitystä, kauanko meillä menisi, eikä olisi ollut kiva kiirehtiä. Metsässä ei saa ikinä kiirehtiä!
  Valitsimme 6,5 kilometrin lenkin, valittavana olisi ollut pitempiäkin, mutta ajattelimme, että tuo olisi hyvä aloitusmatka. Kummallakaan meistä ei ole kauheasti kokemusta patikoimisesta. Minä olen koko pienen ikäni samoillut metsissä, mutta en tiedä voiko sitä kutsua patikoimiseksi. :D Loppujen lopuksi oltiin samoilemassa nelisen tuntia, lenkin kiertämiseen meni pari tuntia, jonka jälkeen istuttiin laavulla ja kierreltiin ympäriinsä. Kotimatkalla bussissa rupesi nukuttumaan ihan älyttömästi, kotiin kun päästiin niin meni loppupäivä sohvalla maatessa, koska oli niin vetelä olo. :D
  Oli kyllä ihana reissu, rakastan luonnossa liikkumista! Metsän keskellä stressi kaikkoaa. On niin ihanaa kuunnella hiljaisuutta, hengittää kirpeää syysilmaa ja ihailla maisemia. <3 Oli jännää, kun maisemat vaihtuivat koko ajan, välillä oli suota, välillä metsää ja välillä järvimaisemaa. Suosittelen kyllä käymään, jos lähettyvillä liikutte!English translation:

Yesterday me and my boyfriend visited a nearby national park, it was fun! We walked a 6,5 kilometres, not much, but it was enough for us. It's always so calming to walk in nature, stress just fades away! You can just listen the silence, breath the chilly autumn air and enjoy the view. :)

4 comments:

 1. Niin kauniita kuvia, tykkään varsinkin noista joissa näkyy pitkospuut! Täytyisi kyllä itsekin joskus tehdä tuollainen reissu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Joo kannattaa, patikointi luonnon keskellä on niin rauhoittavaa ja ihanaa :)

   Delete
 2. So beautiful! Nothing beats nature walks.

  ReplyDelete