Sunday, September 18, 2016

Turku Castle

Yhtenä sateisena lauantaina mentiin poikakaverin kanssa käymään Turun linnassa. Olen käynyt siellä yhden kerran pari vuotta sitten, mutta poikkis ei ollut koskaan aiemmin käynyt. Meidän kämpältä ei oo linnalle kuin parin kilometrin matka, joten mentiin kävellen. Meillä meni kolmisen tuntia linnan kiertämiseen, käytiin kaikki paikat läpi. Harmi kun pukunäyttely ei ollutkaan enää siellä, se olisi ollut mielenkiintoinen! Uutena juttuna minulle oli eläinnäyttely, jonka palasia oli ripoteltu linnan eri huoneisiin. Suloisin oli pikku norppa. <3
 
English translation:

On one rainy Saturday me and my boyfriend decided to visit Turku castle. Finland don't have many medieval castles, Turku castle is one of those few. We went there by foot since it's only two kilometres away from where we live. I've visited the castle some years ago, but it was nice to see it again. It tooks us three hours to walk through the whole castle.

4 comments:

 1. Pitäisi itsekin käydä Turun linnassa taas joskus, edellisestä visiitistä taitaa olla aikaa jo 15 vuotta :D

  ReplyDelete
 2. Vois olla kiva joskus käydä Turun linnassa. Mulla ei vaan oikein ole mitään muuta asiaa Turkuun ja yhden linnan takia ei oikein viitti istua bussissa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No jospa tulee muutakin asiaa Turkuun nii kannattaa sitten käydä, linnaa varten kannattaa varata pari tuntia, että ehtii rauhassa kulkea kokonaan läpi. :)

   Delete