Saturday, September 3, 2016

Last days of summer

Heips! Ensimmäinen virallinen viikko yliopistossa takana ja fiilis on hyvä. Tiedän, että vielä tuntuu helpolta ja työmäärä kasvaa räjähdysmäisesti kun kurssit lähtevät kunnolla käyntiin. Mutta ei haittaa, opiskelu on kivaa. Ja on kivaa vielä nauttia viimeisistä lämpimistä päivistä! On ihanaa lähteä aamulla kouluun, kun ilma on ihanan lämmin ja aurinkoinen tai hieman syksyisen kirpeä, mutta ei liian kylmä. Odotan kauhulla tulevia loskakelejä! Toivotaan, että tänä vuonna on nätti syksy mahdollisimman pitkään!


Tässä päivän asua torstailta, mentiin ennen koulua opiskelumessuille, mistä saatiin paljon kivoja esitteitä ja haalarimerkkejä. Messuilla esiteltiin muun muuassa kaikenlaista vapaa-ajantoimintaa, oli kyllä hirveästi kaikkea mielenkiintoista! Minua kiinnostaisi yliopistoliikunta, -teatteri ja -kuoro, vaikeaa vaan kaikkea ympätä mahtumaan lukkariin, tuntuu jo nyt aika täydeltä kun opintojen lisäksi pidän pianotunteja kahtena päivänä ja yritän päästä taas käymään laulutunneilla. Miksi on niin paljon kaikkea kiinnostavaa tarjolla?? :D Olisi helpompaa jos ei olisi montaa kiinnostuksen kohdetta, ja tietäisi tasan tarkkaan, mitä haluaa tehdä "isona".


Päivän asusta sen verran, että tuota maksimekkoa ei ole blogissa näkynytkään. Yksi kesän must-have jutuistani oli juurikin maksimekko, ja tämän ihanan mekon satuin löytämään Bik Bokista kesäkuussa, ostin samanlaisen myös oranssina! Minulla ei ole yhtään oranssia vaatetta, mutta ihastuin jostain syystä tähän mekkoon, enkä osannut päättää, kumman värin otan, joten otin molemmat. Mekko on ihanan kevyttä materiaalia ja malliltaaa istuva, mutta joustavan kankaan ansiosta ei purista ja kummallakin puolella helmaa on halkiot, jotka helpottavat liikkumista. Pitkään olin sitä mieltä, että maksimekot eivät ole mun juttu pituuteni (tai siis lyhyyteni :D) takia, mutta nyt ajattelen, että so what, oon silti lyhyt vaikka en maksimekkoa pitäisikään!
   Olen nyt viime aikoina käyttänyt koko ajan kesämekkojani, kohta kuitenkin alkaa pian sää kylmetä, eikä ohuissa mekoissa enää tarkene, joten otan nyt ilon niistä irti kun vielä voi. :) Yhdistin maksimekon raitajakkuun ja creeperseihin. Tuo raitajakku piristää kivasti muuten tummaa asua, tulee heti Beetlejuice mieleen. :)

JACKET: second hand, DRESS: Bik Bok, NECKLACE: Bijou Brigitte, SHOES: Industrial PunkEnglish translation:

Hey! I survived from my first official week in university. Now it all feels so easy, but I know the ammount of work is all the time rising, but luckily I love studying. And now it's so nice to go to school when it's still warm and sunny! I hope we have a beautiful and not so cold autumn this year, no rain please!

Here's some outfit pics from last Thursday, before school we went to one university fair where were lots of stands full of information about different freetime options for university students. For example there were info about university theater and choir and different kind of sport activities. Lots of interesting options! I would go to all if I had the time. :D

About the outfit: I had a summer must-have list, and one thing on that list was a maxi dress. I found this dress from the store called Bik Bok, don't know is it an international company. I couldn't decide should I take this dress on black or on orange, so I took both! I've never had anything orange in my wardrobe, so it was an interesting choice, but I really like that orange dress. My style is evolving I guess.. 
 With the maxi dress I wore my stripe jacket, it brightens up a dark outfit and I love how it reminds me of Beetlejuice. :)

2 comments:

  1. Ihana asu ja näytät niin rennolta näissä kuvissa. :) Oranssi on ihana väri, miekin just ostin oranssia itelleni asustepuolelta. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Joo oranssi on kyllä kivan kesäinen väri! En vaan oo ikinä ajatellu sitä omaan tyyliini sopivana, mutta näköjää maku muuttuu koko ajan :D

      Delete