Thursday, September 15, 2016

Before I go to sleep

Heips! Kiirettä pitää koulun ja töitten kanssa, mutta jospa tämä tästä helpottuu, kun asiat rutinoituvat. Mulla kestää aina tovi, ennen kuin totun uuteen rytmiin elämässä, aina kun jokin muuttuu, niin tuntuu vaikealta ympätä mukaan kaikki vapaa-ajan jutut ja muut, vaikka aikaa olisikin niiden harrastamiseen. Ensimmäinen viikko yliopistossa meni vähän ihmetellessä. Koulusta kotiin tultuani makasin vaan sohvalla ja katsoin Netflixiä, ja mietin, että pitäisi varmaan tehdä läksyjä tai mennä jumppaan tai jotain. :D Nyt on jo kolmas yliopistoviikko meneillään, ja alkaa tuntua jo helpommalta, vapaa-aika ei enää mene vain koomaillessa. Liikuntaharrastukset on tällä hetkellä tauolla vammautuneen polven takia, joten mun vapaa-aika on lähinnä läksyjen tekoa, Netflixiä, lukemista, blogia ja musiikkia. Pian aloitan taas laulutunneilla käymisen, oon siitä tosi innoissani!

Viime viikonloppu oli pitkälti vain laiskottelua, välillä on kivaa olla tekemättä yhtään mitään järkevää! Tilattiin pitsat kotiin, katsottiin leffoja ja pelattiin koneella. Soitin pianoa, ja mietin tulevia blogipostauksia. Kävin viikonloppuna pitkästä aikaa kirppiksellä, ja pari juttua sieltä tarttui mukaan. Olin etsiskellyt punaisia vaatteita kastajaisiamme (jossain varmaan kutsutaan fuksiaisiksi?) varten, ja tämä punainen mekko lähti mukaan kahdella eurolla(ajatuksena oli, että pukeudutaan Italian lipun väreihin). En ostaessa ajatellut tätä arkikäyttöön, mutta maanantaina lähdettin ex tempore ulos syömään ja sovitin tätä mekkoa ja se näytti aika kivalta. Väri on kyllä aavistuksen liian vaalea omaan makuuni, mutta ajattelin värjätä mekon tummemman punaiseksi ja ehkä kaventaa hieman.


Kirppikseltä löysin myös kasan kivoja kirjoja! Kaikki oli euron tai kaksi euroa kappale. Olen katsonut Uhrilampaat ja Hannibalin monta kertaa, mutta kirjoja en ole koskaan lukenut, vaikka ne lukulistalla ovat pitkään jo olleet. Myös Kun suljen silmäni ja Labyrintti on listalla. Jännä, että löytyi näin monta must-read kirjaa kerralla!


En ole vielä hehkuttanut ihanaa kahvipannua, jonka löysin Ikeasta! En tiedä miksi, mutta tällä pannulla tulee tosi hyvää kahvia. Teetäkin olen tehnyt pari kertaa. Viikonloppuna tein täyden pannun kahvia ja katselin Gilmoren tyttöjä. Ihanaa rentoutumisaikaa.  <3


Tästä postauksesta tuli vähän sekametelisoppa, mutta pakko vielä näyttää teille mun parhaimmat haalarimerkit! Ihanaa, että yliopistolta löytyy yhdistys raskaamman musiikin ystäville! :)
English translation:

Hi! I've been quite busy with the university and work but I hope it gets easier soon when I get used to this new rhythm in my life. Now it's my third week at uni and it already feels easier. First week was so full of new info and stuff and I was overwhelmed. :D And I didn't have energy to do anything after school, I just watched Netflix. Now when all feels easier I've managed to continue my hobbies like reading and playing piano. And I also start take singing lessons again, I'm so exicted about it!

Last weekend was full of laziness, we ordered pizza and watched movies. I visited a fleamarket and found some nice things. I found this dress which is a bit too light-coloured for my taste but I'm thinking about coloring it a bit darker. I wore this dress on Monday when me and my boyfriend went to dine outside. 

I also found some books from the fleamarket, they were one or two euro each. I've watched The Silence of the Lambs and Hannibal many times but I've never read the books. Labyrinth and When I Go to Sleep have been on my reading list for some time, I'm glad I found them. 
  I'm also very glad about my new coffee pot which I bought from Ikea, love it. <3 It's so nice to make a full pot of coffee and watch Gilmore Girls, perfect way to relax! 

I don't know how it is in other universities in other countries, but here in Finland the university students have overalls (the color depends what you study, for example we Italian students have green overalls) and they decorate these overalls with different kind of funny badges. Here's my two favourite badges. :)


No comments:

Post a Comment