New cosmetics

Ajattelin vähän kertoilla uusista kosmetiikkatuotteista, joita olen viime aikana käyttänyt. Olen siis osaa käyttänyt jo muutaman kuukauden, joten kyse ei ole mistään uudesta vastahankitusta tuotteesta, mutta uusi siinä mielessä, että en aikaisemmin näitä ole käyttänyt ja nyt ajattelin kirjoittaa kokemuksiani tuotteista.

 l'Erboristica

Olen aikaisemmin käyttänyt l'Erboristican kuorinta-ainetta, ja usein olen miettinyt merkin kasvojenpesuaineiden kokeilemista, koska tuotteet vaikuttavat laadukkailta ja ovat luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeettomia ja vegaanisia. Edelliset kasvojenpesuaineeni eivät olleet luonnonkosmetiikkaa, ja halusin kokeilla, voiko ihoni paremmin luonnonkosmetiikalla ja kyllähän tuo luonnonkosmetiikka sopii paremmin omaan ideologiaani kuin peruskosmetiikka. Nämä l'Erboristican tuotteet ostin Prismasta.
  Pidän paljon näiden tuotteiden ulkonäöstä eikä hintakaan ole päätä huimaava, koska ovat todella riittoisia (kumpikin oli muistaakseni alle kympin, tarkkaa hintaa en muista). Olen sekä tätä kasvojenpesuainetta että kasvovettä käyttänyt jo kolme kuukautta, eikä edes neljäsosaa ole kulunut! Tuotteet puhdistavat ihoni hyvin, minulla on tosi rasvainen iho, joten jotkut pesuaineet eivät puhdista tarpeeksi hyvin, jolloin joudun pesemään kasvot kaksi kertaa, mutta nämä ovat ajaneet asiansa hyvin. Ja iso plussa puhdistusaineen pumppupullolle, tosi kätevä ja helppokäyttöinen!
  Ainoa miinus näissä mielestäni on haju. Jos tykkää naisellisen tuoksuisista kasvotuotteista, kannattaa skipata nämä. :D Tuoksuvat nimittäin ihan partavedelle, siis semmoinen kunnon miehinen tuoksu.. 


Lavera

Laveralta olen aikaisemmin tainnut testata vain hammastahnaa, ja se oli ihan karseanmakuinen. Tämän kasvovoiteen nappasin samalla reissulla, kun ostin nuo l'Erborican tuotteet. Luonnonkosmetiikka, eläinkokeettomuus ja vegaanisuus pätevät myös Laveran tuotteissa. Tämä kasvovoide taisi olla hinnaltaan jotain kympin luokkaa, ja pakkauskoko on aika reilu. Harmi, kun Prismassa ei ollut mitään testereitä, tykkään nuuhkia rasvapurkkeja ja muita kosmetiikkatuotteita. :D Olisi varmaan testerin kokeilun jälkeen jäänyt ostamatta tämä, sillä tässäkään ei tuoksu ollut mitään ihanaa kukkaistuoksua.. Noo ehkä mä totun näihin pahanhajuisiin tuotteisiin, kestää varmasti kauan ennen kuin saan nämä käytettyä. :D Voide kyllä kosteuttaa hyvin, mutta ei ole mielestäni yhtä riittoisa kuin esimerkiksi The Body Shopin kasvovoiteet, omaan naamaani tätä Laveraa olen laittanut aika reilusti. Haluaisin kokeilla Laveran meikkejä, minulla onkin juuri meikkivoide ja ripsiväri lopussa, pitääpä muistaa käydä Ruohonjuuressa piipahtamassa. :)



Herman's amazing

Kun kuulin, että Cybershop lanseeraa oman shokkihiusvärinsä, olin tosi innoissani, sillä tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeilla testaamattomia ja olen pitkään yrittänyt löytää hyvää hiusväriä, joka sopisi periaatteisiini. Ja onhan se kiva tukea suomalaista suunnittelua. :) Tämä haluamani Fiona Fire oli koko ajan lopussa Turun Cybershopissa, mutta vihdoin onnistuin hankkimaan itselleni purkin. Hintaa purkilla on 12,90 euroa ja väri on tosi riittoisaa. Minun pitkiin hiuksiini käytin vain puoli purkkia, mutta totta kai paksumpiin hiuksiin menee enemmän. Tykkään purkin ulkoasusta ja helppokäyttöisyydestä, inhoan semmoisia hiusvärejä, joita joutuu puristelemaan tuubeista, tämmöinen purkki on paljon helpompi ja kaiken värin saa oikeasti käyttöön. Värjätessä ei tarvinnut kuin vaan avata purkki ja kastaa värjäyssuti väriin ja that's it. En ikinä blondaa tai käytä värinpoistoa shokkivärillä värjätessä, joten oma tulokseni ei ollut niin kirkas kuin blondattuun hiukseen olisi, mutta tykkäsin lopputuloksesta! Olen pessyt värjäyksen jälkeen hiukset kerran, eikä ainakaan vielä ole väri lähtenyt.
  Ainoa miinus tässä tuotteessa oli mielestäni käyttöohjeiden vähyys ja epäselkeys. Käyttöohje on pienellä lapulla, eikä siinä puhuta mitään, pitääkö hiukset pestä ennen värin laittoa, tämä tieto löytyi hiusvärin nettisivuilta. Käytän suoravärejä paljon, joten totta kai itse tiesin, että hiukset pitää pestä ennen värin laittoa, mutta kyllä aina uuden tuotteen kohdalla haluaa silti asian tarkistaa, ja entäs he, jotka suoraväriä kokeilevat ensimmäisen kerran? Muuten kaikinpuolin ihana tuote, aijon kyllä ostaa jatkossakin. :)


Mossa

Olen koko kesän haaveillut Mossan tuotteista, luin jostain blogista tuotearvosteluja kyseisistä tuotteista ja heti teki mieli kokeilla. Meinasin kesällä pari tuotetta tilata testiin, mutta onneksi en, sillä jonkin aikaa sitten huomasin näitä myytävän Sokoksella, joten aina parempi ostaa paikasta, missä pääsee paikan päälle testailemaan. Mossalta löytyy mm. kasvojenpesuaineita, kasvoöljyä ja kosteusvoiteita ja kaikki yhtä kasvovoidetta lukuunottamatta ovat vegaanisia. En vielä raaskinut ostaa kasvojenpesuaineita, sillä pitää käyttää nuo l'Erborican tuotteet loppuun ensin, joten otin kokeiluun vain Mossan silmänympärysvoiteen. En ole koskaan omistanut silmänympärysvoidetta, joten kai se oli jo korkea aikakin hankkia semmoinen. :D Osa Mossan tuotteista on tällä hetkellä Sokoksella alennuksessa, tästäkin voiteesta sai ihan tuntuvan alennuksen. Voidepurkki on aika pieni, mutta tuote on todella riittoisa. Olen tätä käyttänyt aamuin ja illoin, ja en tiedä onko kyseessä placebo-efekti vai ihan oikeastiko silmänympärykseni näyttävät paremmilta. :D



Oletteko te kokeilleet joitakin näistä tuotteista tai joitakin muita tuotteita kyseisiltä brändeiltä?



English translation:

Here's some cosmetics I've tried recently. All are vegan and they are not tested on animals.

l'Erborica:

I wanted to try natural cosmetics on my skincare, so I chose these two. I really like the look of these bottles and the price wasn't bad either. These products are quite long-lasting, I've been using these for whole summer and I haven't even used 1/4 of them! Only minus is the smell..it's really not very feminine but more like an aftershave. :D

Lavera:

I haven't much used Lavera's products before, so I wanted to try something and I bought this moisturiser. It do moisturize but again, the smell, not so good. :D I hope I get used to these bad smelling products, because it seems I'm going to use these a loong time since they are very sufficient.

Herman's amazing:

I've been looking for a perfect hair dye, and when I heard about this product, I wanted to try it immediately. They are designed in Finland by one Finnish alternative clothing store, so I think you can only buy these in Finland. I liked this product a lot, I'm gonna buy this again.

Mossa

I've dreamed of these Mossa products for a while, but I won't buy a new face wash before I've used those l'Erboricas I bought. So I decided to try Mossa's eye cream, because I have never before used an eye cream. I don't know is it a placebo effect or not, but I think the skin around my eyes looks better now. :D

Kommentit

  1. Kiva postaus! Yhtäkään näistä brändeistä ei ole tullut käytettyä, mutta paria kyllä kiinnostaisi joskus testata.

    Laveran purkkeja kävin keväällä nuuhkimassa, kun piti löytää vartalovoide. Oli todella kivan tuoksuisia vartalovoiteita ja suihkugeelejäkin, mutta päädyin sitten edullisempaan vaihtoehtoon. Herman's Amazing -suoravärejä haluan myös joskus kokeilla sitten kun vanhat varastot on saatu käytettyä loppuun. Ihan huippua kun on kotimainen valmistuttaja ja noin kiva tuotedesign! Toivon että ihastun myös itse väriin.

    On hyvä, että jopa ihan perusmarketeissa alkaa nykyään olemaan aika kiva tuotevalikoima, myös luonnonkosmetiikkaa, kivan tuoksuisia tuotteita jne. Näin opiskelijana saa taas hylätä kaikki vähänkin kalliimmat hiustenhoitotuotteet sun muut, joten Prisma kutsuu. Suunnittelin tässä myös tutustuvani uudestaan Herbinan tuotteisiin. Niillä tuntuu olevan kaikkea kivaa uutta ja pari nassurasvaa onkin jo ollut käytössä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, että Laveran vartalovoiteet tuoksuu hyvältä, toi kasvovoide on karseen hajuinen, en ikinä laittais ton hajusta vartalovoidetta yökk :D

      Joo on ihanaa, että nykyään saa helpommin tommosta vaihtoehtokosmetiikkaa. :) Mä oon ainakin huomannu omalla kohdalla hiustenhoitotuotteissa, että todellakaan se kallein tuote ei ole se paras, mielummin ostan edullisia ja simppeleitä tuotteita, jotka oon hyviksi havainnut :)

      Poista
  2. Ite oon jo jonkin aikaa miettinyt ja tutkinukkin kaupassa Laveran meikkejä ja tekis myös mieli kokeilla niitä. Mielenkiinnolla ootan jos jotain niistä kirjottelet tänne blogiinkin :) Tuo Mossan tuote vaikuttaa myös mielenkiintoiselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä ajattelin käydä viikonloppuna vähän Ruohonjuuressa testailemassa Laveran meikkejä, jospa jotain tarttuis mukaan :)

      Poista
  3. Osta Santen kasvovoide, se tuoksuu ihanalla ja peittää tuon miesmäisen tuoksun joka jää tuosta kasvojenpesuaineesta...Saa noin seitsemällä eurolla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu pitää kokeilla Santee, jospa sitä löytyis vaikka Sokokselta. :)

      Poista

Lähetä kommentti