Sunday, July 3, 2016

My midsummer

Juhannusperjantaina hyppäsin aamulla pyörän selkään ja reippaana tyttönä poljin 26 kilometriä tätini luokse Maskuun. Ukki oli myös käymässä uuden koiranpentunsa kanssa. Saunoin ja söin mahan täyteen kirsikoita ja mansikoita, grillivihanneksia ja lettuja. Tädilläni on upea ulkosauna, siellä kyllä kroppa ja mieli rentoutuu! Ja onneksi oli sateeton ilma, niin syötiin ulkona pihalla. Ukin koiranpentu oli kyllä vallaton tapaus, yritti koko ajan näykkiä minua, ja pikkusella meni hermot kun kiipesin pöydän päälle istumaan, eikä hän yltänytkään enää näykkiä. :D

Illalla oli kiva lähteä maha täynnä polkemaan kotia kohti, onneksi matka meni suht nopeasti eikä ruvenut satamaan uhkaavista pilvistä huolimatta. Olin juhannusviikonlopun yksin kotona, poikkis lähti Tampereelle, minulla oli lauantaina ja sunnuntaina töitä. Tällainen juhannus tällä kertaa. :)


English translation:

Last Friday was Midsummer Eve and in the morning I took my bike and rode to visit my aunt, it was 26 km journey. My grandfather was there also and his new cute puppy. I went to sauna and ate a lot! Cherries, strawberries, grilled veggies and pancakes, yummy. My aunt has a beautiful outdoor sauna, it's so relaxing place.
  In the evening I rode back home, luckily it didn't started to rain. I was home alone all weekend, my boyfriend was away and I had work on Saturday and Sunday.

2 comments:

  1. Mukavan kuuloinen juhannus. :) Saunarakennus näyttää todella upealta ja viihtyisältä ainakin ulkoa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olihan se! :) Toi on aivan upee, mut maailman paras ulkosauna on mun porukoilla. <3 <3 Tuollaiset vanhat ulkosaunat ovat niin tunnelmallisia ja löylyt ykkösluokkaa :)

      Delete