Friday, July 22, 2016

I'm back!

Eilen sain vihdoin kamerani huollosta, me so happy! Jännäsin, ehtiikö kamera tälle viikolle, ensi viikolla lähdetään reissuun, ja olisi ollut aika mälsää lähteä ilman kameraa, mutta onneksi se tuli. Tykkään tuosta pikkuisesta Olympuksestani kovasti, mutta miinusta näissä kameroissa on se, että niitä ei huolleta Suomessa. Canonin tai Nikonin olisin voinut viedä helposti naapurikamerakauppaan korjattavaksi, mutta Olympus piti lähettää muistaakseni Tsekkiin asti huoltoon, eikä ollut mikään nopea tai halpa reissu se. Toivotaan, että ei ihan vähään aikaan tarvitse taas huoltaa!

Mulla on kertynyt kesän aikana paljon bloggausideoita, nyt voi niitä ruveta tänne kirjoittelemaan, kun on taas kamera käytössä. Jännä, miten kamera vaikuttaa bloggausintoon, nämä viime viikot olen ollut niin innoton blogini suhteen, ideoita olen raapustanut ylös, mutta moneen viikkoon ennen tätä päivää en ole edes vilkaissutkaan tänne sivulle. :D Ei ole yhtään innostanut postata jotain suttuisia kännykkäkamerakuvia tai postauksia ilman kuvia. Muutenkin tämä kesä on mennyt vähän ohi, tuntuu, että olen vain ravannut töissä ja koomannut kotona kun työpäivän jälkeen olo on niin väsy. Harmittaa, että en ole enemmän seikkaillut ja tutkinut Turkua, täällä olisi vielä paljon nähtävää ja koettavaa! Sitä helposti turtuu elämään semmoisessa pienessä kuplassa: työ,koti ja kauppa taitaa olla ne ainoat paikat missä tulee oltua. :D Onneksi välillä on pari vapaa päivää putkeen, silloin ollaan poikkiksen kanssa menty pyöräilemään pitkiä lenkkejä, siinä näkee Turkua hyvin. :)

Ihan outoa oli laittaa siistit vaatteet eilen ja mennä ihmisten ilmoille, tuntuu, että koko kesän olen hengannut verkkareissa ja ilman meikkiä ja tukka takussa. :D  En nytkään jaksanut meikata ja juurikasvu on ihan hirmuinen, mutta onpahan naama ja tukka saanut olla vapaita kaikista kemikaaleista! Olen koko kesän käyttänyt pelkkää luonnonkosmetiikkaa kasvojen puhdistukseen, ja ainakin näistä kuvista huomasin, että kasvot ei enää punoita ja iho näyttää tosi hyvältä. Ajattelin tehdä käyttämistäni tuotteista oman postauksen piakkoin. :) Kuvan t-paita on aika uusi, ostin sen kirppikseltä viime Iisalmi-reissulla. Käytän sitä koko ajan kotona college-shortsien kanssa, tykkään paidan väljyydestä ja kuvasta. Eilen halusin laittaa sen päälle kaupungille.

SHIRT: second hand, SHORTS: Seppälä, TIGHTS: H&M, SHOES: H&M, BAG: Funkypoint


Ensi viikolla pidän lomaa, ja lähdetään kullan kanssa roadtripille! Ajellaan rannikkoa Ouluun päin, ensimmäinen yö ollaan hotellissa Vaasassa, sitten mennään Ouluun siskoa perheineen ja veljeä moikkaamaan, sieltä sitten Iisalmeen pariksi päiväksi vanhempien luokse, sitten Tampereelle ja viimeinen yö ollaan Helsingissä ja käydään Linnanmäellä. :) Ei olla mitään tarkempaa mietitty, ajateltiin kiireettömästi ajella rannikkoa pitkin, ja pysähdellä siellä, missä halutaan. Esimerkiksi vanhan Rauman katuja olisi kiva tepastella ja varmasti vastaan tulee muitakin kivoja paikkoja, missä pysähdytään, en tiedä yhtään kun en ole aikaisemmin rannikkoa pitkin mennyt koko matkaa. Vaasassa käytiin joskus perheen kanssa, mutta siitä on jo monta vuotta aikaa. Oulussa on kiva käydä pitkästä aikaa, nykyään tulee niin harvoin siellä käytyä, kun se on niin kaukana. Ja Linnanmäkeä odotan innolla, viimeksi olen käynyt Lintsillä kutosluokalla! Toivottavasti säät suosii ja saadaan tehtyä kiva reissu. :)


English translation:

Finally I got my camera back, now it's finally repaired and working again! I'm so glad I got it back today, because next week me and my boyfriend are going to a roadtrip and it's awesome I can take my camera with me. I had to send my camera abroad, because they don't repair Olympus cameras in Finland, which is stupid. The repair session took weeks and wasn't cheap either.

During my blog absence I've written down so many blog post ideas, I can't wait to put them in my blog! All these weeks without a camera...luckily it's over and now I can feel my blogging enthusiasm returning. Without a camera I didn't feel like posting anything, I didn't want to post shitty cellphone pics or posts without pics. But well, I think it was a good thing to keep a distance to my blog for a while, now I'm so excited about writing and blogging again!

Summer has gone so fast, it feels like I've just worked and relaxed on the coach at home haha. It's a pity that I haven't spent more time exploring Turku, here's so much to see. At least we've been bicycling a view times and found some pretty new places.

It was so weird to wear something else then college pants today, it's been my usual summer outfit. :D  All summer I've been without make up and my roots look terrible, but well it's good to have a break from all the chemicals, I guess. I've been using natural cosmetics in skincare this summer, and now I can see the resaults, my skin looks good. T-shirt is new btw,  I found it from fleamarket, I like how loose it is and the picture is cool.

Next week I'm gonna have a holiday and me and my boyfriend are going to roadtrip, I can't wait! I hope the weather is good and we will have a great time. :)

4 comments:

 1. Toivottavasti tulee kiva reissu! ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, juu toivotaan! Varmasti tulee kunhan ei auto hajoa tien päälle tai muuta vastaavaa. :D

   Delete
 2. Kiva asu ja lomasuunnitelmat kuulostaa mukavalta, pitäkää hauskaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, en malta odottaa, että päästään lähtemään! :)

   Delete