Saturday, May 14, 2016

Oh those sunny days

Vitsi mikä sää on ollut viime aikoina, love it! :) Ihana nähdä, miten Turku herää eloon valon ja lämmön lisääntyessä, terassit aukeavat, kaikkialla vihertää ja ihmiset hengaavat mielummin ulkona kuin sisällä. Lenkkipolut, terassit ja jokiranta on täynnä ihmisiä. On niin ihanaa kun on lämmintä, ollaan nautittu tästä säästä tehden pitkiä pyörälenkkejä, kävelty jokirannassa ja rentouduttu parvekkeella. Ihanaa asua jokirannan vieressä, pääsee siihen helposti istuskelemaan ja nauttimaan säästä. :) Olispa jo kesäloma! Tuntuu oudolta mennä kouluun, tekisi mieli vaan hillua ulkona, mutta nyt olisi loppurutistuksen aika, pääsykokeet ja tutkinnot pitäisi saada kunnialla läpi tässä kuussa, katsotaan miten käy. Olen niin kiireinen, että odotan kesää, vaikka eipä mulla mitään lomaa ole vaan suoraan töihin koulun loputtua. Mutta kesällä ei enää tarvitse stressata koulujuttua, tarvitsee vaan käydä töissä ja vapaa-ajan voi käyttää rentoutuen, tällä hetkellä kaikki aika menee koulujutuissa.


Kuvat on yhdeltä aurinkoiselta viikonlopulta pari viikkoa sitten. Oli niin ihana sää, käveltiin ja istuskeltin jokirannassa, nautittiin lämmöstä. Ostin markkinoilta kuivattuja hedelmiä namm. Päivän asu koostui parista "uudesta" jutusta: shortsit ja paita on kavereilta saatuja. Tykkään noista shortseista tosi paljon, minulla oli jo ennestään mustat minishortsit, nämä uudet ovat vaaleammat ja pitemmät. T-paita on tosi väljä, mutta tykkään tuosta kaula-aukon yksityiskohdista. :)English translation:

Finally sun decided to warm us here in the north! It's been so lovely weather lately. It's so wonderful to see how the city becomes alive again, streets and restaurants are full of people and nature begins to bloom. It feels boring to go to school now, I would like to just enjoy the weather and relax! Fortunately I will graduate in two weeks, then there's time to hang out. And update my blog more regularly! I'm so happy we live near the city's river, it's one of the prettiest places in this city. It's wonderful to walk the riverside or enjoy a picnic there.

Some words about my outfit too. Shorts are "new", I got them from my friend and another friend gave that shirt. I had black minishorts already, these are a bit longer and lighter color. Shirt is quite big but I like the material and the lace details.

No comments:

Post a Comment