Sunday, May 29, 2016

Graduation day

Kaksi vuotta sitten aloitin opiskelut Turun konservatoriossa, ja viime perjantaina oli se hetki, kun viimein sain tutkintotodistuksen stipendin kera käteeni. Se fiilis oli huikea! Ja samalla hyvin haikea, tuntui oudolta, että tämä olisi nyt ohi. Nämä kaksi vuotta ovat olleet työntäytteisiä ja raskaita, mutta mihinkään en vaihtaisi. Olen oppinut niin paljon musiikista sekä hionut pianonsoittoani ja lauluani ja kehittynyt valtavasti. Tästä on hyvä jatkaa! Kiitos kaikille ihanille opettajille ja koulutovereille, ilman teitä nämä kaksi vuotta eivät olisi olleet yhtä antoisia! :)


Valmistujaisiin pukeuduin käytettynä ostamaani ruusumekkoon. Mekko on aivan upea, ja maksoi vain viisi euroa! Malli on aivan ihana, rakastan tuota ruusukuosia ja tyköistuvaa mallia. Valmistujaisissa minulla oli korkkarit jalassa, harmi kun ei silloin tullut otettua kuvaa asusta! Valmistujaisten jälkeen mentiin tätin kanssa jokirantaan kakkukahville, ja vaihdoin suosiolla mukavemmat kengät jalkaan. Illemmalla meillä oli sitten opiskelutovereiden kanssa pippalot Turun linnan lähellä, oli kivaa!
  Tuntuu oudolta ajatella, että huomenna ei ole enää koulua. Ensi viikolla minulla on pääsykokeet Tampereella, sitten alkaa työt viikon päästä. Haluaisin niin kovasti jatkaa musiikinopiskelua ensi vuonna, mutta pahoin pelkään, että opiskelupaikka jää saamatta. Minulla on oikeassa kädessä rasitusvamma, se on koko ajan kipeä ja soittaminen tekee kipeää. Ja on turha yrittää selitellä pääsykokeissa, että jooo kyllä mä osaan soittaa mut nyt ei pysty. :D Ajattelin jatkaa konservatoriossa vielä vuoden jos muuta paikkaa en saa. Pääasia on, että saa käydä viikottain pianotunneilla, jos olisi vuoden käymättä, se ei tekisi hyvää soitolle ja musiikilliselle kehitykselle. Katsellaan, mitä tulevaisuus tuo..
English translation:

Two years ago I started studying in Turku conservatorium and on Friday I finally got my musician degree! It was so awesome and sad at the same time. Can't believe it's over. These two years have been full of hard work and long days, but still best years in my life. I've learned so much about music, I play piano and sing so much better now. Big thanks to all of my teachers and school friends, these years wouldn't have been so great without you!

On graduation day I wore a second hand flower dress, it cost only 5 euros! I love the roses and the shape of the dress. First I wore high heels but then gave up and changed to more comfortable shoes. :D 

Next week I have my last entrace exam and then starts the work. I wish I would get accepted to a new school, but I fear it will not happen, since my right hand is aching all the time and it effects my piano playing. We'll see what the future brings..

8 comments:

 1. Onneksi olkoon valmistumisesta! Mekko on tosi kivan näköinen. Olen itsekin haaveillut mustapohjaisesta kukkamekosta jo jonkin aikaa.
  Onnea myös pääsykokeisiin! :)
  Rasitusvamma on ikävä vaiva. Anna käden levätä mahdollisimman paljon. Mulla auttaa rannetuen pitäminen pari päivää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Joo toi mekko oli kyllä löytö, love it :) On tää käsi paketissa ollu mutta kauaa en malta pitää ku rupee kutittamaan ihoo :D

   Delete
 2. Paljon onnea valmistumisesta ja tsemppiä pääsykokeisiin! :)

  ReplyDelete