Sunday, April 24, 2016

Partyyy

Perjantaina olin juhlistamassa kavereiden tupareita, oli kyllä ihanaa istua iltaa huipputyyppien kanssa! Tulin aikaisemmin paikalle auttamaan leipomisessa ja järjestelyissä ja onnistuin kaatamaan kivennäisvedet mekkoni päälle juuri ennen kuin partyt alkoivat. Onneksi kaverilta löytyi oman tyylinen mekko, jota lainasin sitten illan ajaksi. Simppeli musta mekko, joka tuntuu hyvältä päällä ja on nätinnäköinen. :)


Ilta meni kyllä nopeasti, kuunneltiin ysärihittejä, höpöteltiin ja syötiin herkkuja. Paikalla oli vaan konsalaisia: poppi-, ja klassisen musiikin opiskelijoita ja pari musateknologia. Tulee varmasti haikea olo toukokuussa, kun koulu loppuu ja kaikki lähtee eri suuntiin, toivottavasti yhteyttä pidetään silti. Ja ajatella, että koulua on enää kuukausi jäljellä apuaa!!

Toisaalta hyvä, että kesä tulee, sillä tämä kevät on ollut yhtä hulinaa. Olen niin jäljessä blogijutuissa, mutta yritän olla stressaamatta sitä. En halua tehdä blogia kiireellä, vaan rauhassa ja kunnolla, joten ensi kuukin saattaa olla aika hiljaista täällä, mutta yritän päivittää niin usein kun ehdin ja jaksan. Välillä on niin väsy olo päivän jälkeen, ettei jaksa kirjoitella mitään järkevää, makaan vaan sohvalla ja katson Netflixiä. :D


 Olisi huippua, jos olisi valmistumisen jälkeen lukuloma ja vasta sitten kaikki pääsykokeet, mutta eeei kaikki pitää olla samaan aikaan! Pianotutkinto, laulututkinto, mahdolliset kapellimestaritutkinnot, teoriatentit ja pääsykokeet neljään eri paikkaan. Maanantaina olin Sibelius-Akatemian pääsykokeissa pyrkimässä musiikkikasvatukseen, ja pääsin läpi seuraavaan vaiheeseen jeee! Vaiheita on yhteensä kolme, ja odotan nyt kauhulla sitä seuraavaa vaihetta, sillä siellä pitäisi todistaa, että on monipuolinen musiikinosaaja. Opiskelen klassista musiikkia, joten vähän pelottaa kaikki poppijutut, mitä pääsykokeissa joutuu tekemään... ei mitään mun vahvinta osaamista se. Noo tässä on vielä aikaa treenailla, toivotaan, että se riittää. Haen myös amkkiin Turkuun ja Tampereelle, siellä haen ihan klassiselle linjalle. Onneksi enää kuukausi jaksettavana, ja sitten ihana kesä!

Haetteko te jonnekin opiskelemaan? Jännittääkö? :)


English translation:

On Friday I was at my friends' housewarming party. Unfortunately I ruined my dress with sparkling water, but luckily my friend borrowed me a dress. It was pretty black dress, I liked it a lot. The evening went fast, we listened 90's pop hits, talked and ate a lot. I will totally miss these guys when we will graduate next month, I hope we will keep in touch though most of us will move somewhere else after school.

This spring is so busy. I have to finish all the courses, do my piano and singing degrees and go to all the entrance exams. I had my first entrance exam (of this spring) last Monday, and luckily I got accepted to next phase! There's three phases all together, the next one will be much more difficult, I'm so nervous about it. 

Do you have some entrance exams coming? :)

2 comments:

 1. Mid-Semester exams for me in a couple of weeks from now and I am extremely anxious about it:S
  Too bad about what happened to the pretty black dress:/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Good luck for the exams! :) Well luckily the dress wasn't completely ruined, just completely wet. :D

   Delete