Thursday, April 28, 2016

Lace again


 Heips! Tänään ajattelin palata parin viikon takaisiin asukuviin. Silloisena perjantaina oli jo aika kesäinen ilma, ja päätettiin poikkiksen kanssa mennä syömään jonnekkin meille uuteen paikkaan. Kummankin teki mieli burgeria, ja päädyttiin sitten jokirannalla olevaan Rantakerttuun, se on ihan mun koulun vieressä, mutta eipä ole tullut käytyä aikaisemmin. Jokirannalla oli markkinat, jotka haluttiin käydä katsomassa matkalla syömään. Oli niin paljon porukkaa, ja liikkuminen niin hidasta, että luovuttiin markkinoitten kiertelystä aika nopsaan. :D Haaveiltiin ulkona terassilla syömisestä , mutta kiitos Turun (ja erityisesti jokirannan) tuulisen ilman, oli pakko pysytellä sisällä ravintolassa. Tilasin savutofuburgerin ranskalaisilla, ja olin ihmeissäni, kun burgerissa ei ollut kantta! Oli vain sämpylän alapuoli, ihmettelin, että kuuluuko tämä asiaan vai oliko kokilta unohtunut jotain. Vaikka olin vähän pettynyt puolikkaaseen sämpylään, niin annos oli kuitenkin kaiken kaikkiaan tosi nami! Rakastan savutofua. <3 Ja ranskalaiset oli myös hyviä, harmi että ei ollut dippiä, ketsupista en kauheasti välitä.


Sitten vielä asusta! Sain tämän pitsimekon kaveriltani. Sain siis kahdelta kaveriltani Ikea-kassillisen vaatteita, me so happy, tämä mekko on yksi niistä vaatteista. <3  Kassissa oli myös mm lyhyt takki, valkea kauluspaita, parit shortsit, huppari ja sukkahousuja. Kaverit oli viemässä vaatteita keräykseen, minä bongasin omaan tyyliini sopivat. Tämä kuvassa oleva pitsimekko on tosi ihana, se on suhteellisen istuva, mutta ei purista. Tykkään mallista ja pituudesta, olen käyttänyt tätä arki- ja juhlamekkona. Rakastan mekkoja, ne on niin helppo pukea aamulla päälle, ei tarvitse pähkäillä, että sopiiko ylä- ja alaosa toisiinsa. :)


Huomena on mun synttärit, ja koko päivä menee koulussa. Miellä on huomenna iso Gaalakonsertti koululla, esitetään operetti- ja musikaaliklassikoita. Kapellimestariopiskelijana pääsen johtamaan orkesteria ja kuoroa muutamassa kappaleessa, jännää! Johdan Oopperan kummituksen Wishing You Were Somehow Here Again (mun lemppari musikaali! <3), Les Miserablesin One Day Moren ja Giudittan Meine Lippen sie kussen so heiss. Tosta Miserablesista menee iho ihan kananlihalle, se on huikee kappale. Jännittää, saanko siitä tosi mahtipontisen ja eeppisen lopetuksen. No, se nähdään huomenna. Yritän ehtiä päivittää viikonloppuna gaala-asua. Hyvää viikonloppua! :)


English translation:

Here's some two-weeks old pics. It was a Friday and me and my boyfriend decided to go to eat in a restaurant. We wanted to try something new and went to one restaurant at the riverside, near my school. I ordered smoke-flavoured tofu burger with fries, it was really good. 

And then about my outfit! I got this pretty lace dress from my friend and a bunch of other clothes. Soo happy about them. <3 I like this dress a lot, it's so my style. 

Tomorrow is my birthday, I'll be at school all day until evening.. We have a big consert, full of opera and musical classics, there will be a big choir and orchestra playing. I'm there as a conductor, I will conduct three songs: Phantom of the Opera's Wishin You Were Somehow Here Again (my favourite musical!), Les Miserables' One Day More and Giuditta's Meine Lippen sie kussen so heiss. I'm so excited! And terrified, I hope I will manage these songs. I want to make One More Day so epic and biiig! Well see how it goes. Happy weekend everyone, I try to update on weekend. :)

2 comments:

 1. Niin hyvän näköinen tuo ruoka! Usein burgerannoksesta tulee niin täyteen, että minulla ainakin kansi jää useimmiten vähintään puoliksi syömättä kun yritän keskittyä olennaiseen :D

  Ja ihana mekko! Olisi mukavaa tuollatavoin saada kierrätettyä kavereiden kesken vaatteita ja muuta tavaraa. Myöhästyneet synttärionnittelut! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo toi oli kyllä nam! Mä oon niin syöppö että lautanen kyllä tulee tyhjennettyä :D

   Mä ihmettelin, miten löysin niin paljon omantyylisiä vaatteita kavereilta, ei olla yhtään samantyylisiä! Tommoiset vaatevaihdot on kyllä kivoja, ei kärsi lompakko ja ympäristö kiittää kierrätyksestä. :)

   Delete