Tuesday, April 12, 2016

Bomber jacket and dots

Ai että tätä aurinkoa! Ihanaa kun on koko ajan valoa, mutta kevään valon mukana tulee myös ah niin ihanat allergiaoireet. Viikon on ollut tukkoinen olo, jospa tämä tästä piakkoin helpottaa, tuntuu että ei jaksa mitään tehdä!

Lauantaina käytiin Hulluilla Päivillä, on se kyllä niin hullua hommaa. :D Ei siellä jaksanut kauaa olla, koska oli niin paljon porukkaa ja kaameet jonot. Ostin vain tarjouksessa olevia hedelmiä nomnom.


 Ja tässä on kuvia lauantain asusta. Pääsin vihdoin ulkoiluttamaan uutta Stadiumista ostamaani verkkatakkia, se on niin ihana! Näin tämän Instagramissa ja oli pakko ihan juosta Stadiumiin hakemaan tämä. :D Lähimmässä Stadiumissa oli oma koko loppu, joten varasin Skanssin liikkeestä oman koon ja kävin toisena päivänä hakemassa. Vaikka takki on 36 kooltaan, on se malliltaan väljä eikä purista mistään. Etutaskun suut on todella leveät, vähän hassunmalliset. Mulla on jokin kukkavillitys ollut tänä vuonna, jos nään kukkakuosia niin kuola valuu. :D Verkkatakkia en ole omistanut varmaan ala-asteen jälkeen, nyt oli sitten aika hankkia semmoinen pitkästä aikaa. En malta odottaa, että pääsen kesällä lenkkeilemään tämä päällä! Kangas on ihanan vilpoisentuntuinen eikä yhtään hiostava niin kuin collegehupparit, joita yleensä käytän lenkillä.
  Verkkatakin lisäksi minulla on uusi söpö laukku! Tilasin sen Funkypointista pääsiäisalen aikaan. Olen kaipaillut pientä olkalaukkua, sillä kaikki pienet laukkuni on lyhythihnaisia ja jos pitkään kaupungilla kiertelee tms niin semmoiset laukut on rasittavia, tuommoinen pitkähihnainen kulkeutuu paljon vaivattomammin mukana ja myös pyöräillessä on helppo pitää mukana. :) Ihastuin tuohon söpöön pilkkukuosiin ja väri on aivan ihana! Laukkuun ei paljoa mahdu, mutta pitää välillä opetella, että ei puolta omaisuutta tarvitse aina mukana kantaa. :D
English translation:

Oh sun at last! Here in Finland you start to appreciate the sunny days, because winter is long and dark. It's a pity that now I just can't enjoy the sun, thanks to spring allergy, but I hope my allergy fill fade away eventually and I can go running outside. 

Here's outfit pictures from Saturday. I wore my new jacket for the first time, it's so pretty! I love the flowers in it. I have some kind of obsession with flowers at the moment. :D I can't wait I can go running while wearing this. <3

I've also bought this cute little handbag. I needed a little shoulder bag and I'm glad I found this one. :) I love the dots and the colour!

2 comments: