Friday, March 4, 2016

Winter holiday


Blogiloma venähti pitemmäksi kuin varsinainen hiihtoloma, tällä viikolla on ollut tosi pitkiä päiviä koulussa, joten konetta en ole jaksanut avata kotiin päästyäni. Viime viikon olin lomalla Iisalmessa vanhempieni luona, ja jätin tarkoituksella oman läppärin kotiin, jotta voin pitää rentouttavan loman ilman jatkuvaa koneella istumista. Yritin äitin pädillä lukea blogeja, mutta en tykkää siitä laitteesta yhtään, joten vähäksi senkin räplääminen jäi. :D Instagrammia päivitin taasen paljon, kännykällä se käy niin kätevästi ja nopeasti. :)

Lomalla menin ajoissa nukkumaan ja heräsin varhain, oli ihanaa, kun ehti soittaa pianoa monta tuntia, ja silti jäi aikaa tehdä kaikkea muutakin. Luin todella paljon ja kävin joka päivä metsässä lenkillä koirien kanssa. Metsä on niin rentouttava paikka, siellä kyllä stressi lähtee. :)


English translation:

My blog holiday got a bit too long, longer than my actual winter holiday. :D Last week I was on holiday, I spent it in my childhood home in the north. It was sooo nice. I woke up early, played piano, took a walk in the forest and read a lot. I didn't have my laptop with me, I wanted to have a relaxing holiday without sitting on the computer for hours. :) It was so relaxing to spend time in the forest with our dogs, it's so peaceful place.

2 comments: