Tuesday, March 8, 2016

Vintage roses

Heips, pikaista postausta luvassa tällä kertaa. Minun oli tarkoitus tehdä postaus viikonlopun Tampereen reissusta, mutta koko viikonlopun makasin appivanhempien sohvan pohjalla flunssan kourissa, joten ei siitä mitään mielenkiintoista postausta saa. :D Tuntuu, että olen koko ajan flunssassa, en tiedä johtuuko tämä stressistä ja väsymyksestä. Muttamutta ei siitä sen enempää, jospa tämä tästä helpottaa piakkoin.
  En ole vieläkään esitellyt täällä blogin puolella uutta koulureppuani, jonka hommasin reilu kuukausi sitten. Olen monta vuotta käyttänyt olkalaukkua koulussa, päivän jälkeen on aina hartiat kireänä. Lopulta päätin ostaa nätin koulurepun, ja täydellisen yksilön löysin Cybershopista. Sieltä löytyy paljon kivoja reppuja ja laukkuja, kannattaa käydä kurkkaamassa! Tämän kauniin ruusurepun lisäksi ihastelin myös galaksireppua, mutta päädyin ruusukuvioon, koska rakastan ruusuja. Tämä repun ruusukuosi on ihanan vintagemainen, I love it! Piristää mukavasti päivää. :)


 Reppu on kooltaan pienempi kuin aikaisemmin koulukäytössä ollut pinkki olkalaukkuni, mutta ei se haittaa, on niin ihanaa kävellä kouluun ilman jatkuvaa hartioiden puutumista! Pinkistä olkalaukusta tuli nyt virallisesti salikassi, ennen käytin sitä sekä koulu- että salikassina, jolloin salikamat aina lojuivat jossain nurkassa koulupäivän ajan, ja taasen illalla salille lähtiessä tyhjensin kaikki koulukamat johonkin nurkkaan ja vaihdoin laukkuun salikamat. Nyt salikamat säilyy pinkissä laukussa, eikä muodosta sotkukasaa minnekkään ja koulukamat koulurepussa. Eikä tarvitse enää säätää joka kerta salille lähtiessä, vaan aina löytyy kamat valmiina kassista, ja ei kun vaan laukku olalle ja salille mars! Eikä aamulla tarvitse puoliunisena etsiä koulutavaroita, kun ne jo ovat valmiina repussa. :) Cybershopista löytyy paljon kivoja reppuja ja laukkuja, kannattaa käydä kurkkaamassa!English translation:

Hi, here's a quick post. I was going to write you about my weekend trip to Tampere to visit my parents-in-law, but unfortunately I got a terrible flu and didn't do a damn thing, just rested and watch movies. Maybe I have better luck on my next visit..

I haven't showed you here my new school backpack, which I bough a month ago. I've been using a shoulder bag for years, but now I finally wanted to have mercy on my shoulders and bought a backpack. And I wanted a pretty one, which I found in one Finnish alternative shop next to my home. These backpack is full of roses, I love the vintage look of it. So pretty, the roses brighten up my day.

I used to have same bag for school and gym, but now my previous schoolbag is for gym and this backpack is for school. Now my things are more organized, I don't have to seek for my gym gear before going to gym, I find them from my gym bag and same thing with my school stuff, now I save time in the mornings when all my school stuff is already in the backpack. :)

No comments:

Post a Comment