Tuesday, March 22, 2016

Spring flowers

Sunnuntaina oli aivan ihana ilma, joten kerrankin sain asukuvia siltä päivältä. :) Pukeuduin kevään ja valon innoittamana kukalliseen kirpparihameeseen, hame on ollut kaapin perukoilla pitkään, sillä tarkoituksena on ollut kaventaa sitä. Kyllä se päällä pysyy kuminauhavyötärön avulla, mutta haluaisin siitä napakamman, niin ei tarvitse pelätä, että hame tippuu päältä. Tykkään tosi paljon tämänlaisista lyhyistä, leveähelmaisista hameista! Ja ihanaa, että nyt sään lämmettyä on voinut kaivaa vähän kevyempää vaatetta esiin! Vieläkin käytän toppavaatteita, sillä pyöräillessä tulee kylmä ja jokiranta on tosi tuulinen, mutta kohta varmaan saa jo siirtyä kevättakkiin. :) Värjäsin hiukset aamulla, kokeilin ensimmäistä kertaa shokkiväriä, ja aika hyvin tuo tarttui tukkaan vaikka en mitään blondailuja tehnytkään. Olisin halunnut kokeilla Cybershopin omaa shokkiväriä, mutta heiltä oli haluamani punainen loppunut, joten päädyin StarGazerin Hot Rediin. Katsotaan, kauanko tämä kestää päässä nätinnäköisenä!


English translation: 

On Sunday it was a lovely weather and I even managed to take some outfit pics. It's not so cold anymore so I wore a lighter skirt which I've bought second handed. Can't wait for even warmer weather! :)

I colored my hair with shock color for the first time. I didn't blond my hair but still the colour came out nice, love that red shade. :)

2 comments:

  1. Söpö hame! Ei kyllä millään jaksaisi odotella niitä lämpimämpiä kelejä, että pääsee käyttämään kaikkia kivoja vaatteita. Kaiholla olen koko talven katsellut vaatekaapissa olevia paria kukkakuosista tunikaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :) Joo tulispa se kesä jo! Toisaalta ootan innolla, että pääsen pääsiäisen viettoon pohjoiseen, siellä on vielä paljon lunta ja haaveilen järven jäällä lenkkeilystä ja pulkalla laskemisesta. :D

      Delete