Monday, March 28, 2016

Easter

Toivottavasti teillä kaikilla oli kiva pääsiäinen! Me teimme lyhyen Tampere&Iisalmi-reissun, ja nyt ollaan taas kotona. Torstaina mentiin bussilla Tampereelle, missä oltiin sitten yötä poikkiksen vanhempien luona. Perjantaiaamuna lähdettiin sitten ajelemaan Iisalmeen minun vanhempieni luokse. Ihanaa oli viettää pääsiäistä isolla porukalla, paikalla oli kaikki sisarukseni, siskoni mies ja tyttäret, mummo sekä muita sukulaisia ja perhetuttuja. Viikonloppuna oli kolmet synttärit, joten niitä juhlistettiin paljupippaloilla lauantaina. Syötiin hyvin ja saunottiin & paljuiltiin monta tuntia! Jotkut jaksoivat aamuun asti, minä en osaa niin pitkään valvoa. :D Sunnuntainakin saunottiin vielä aamulla ja lähdettiin iltapäivällä ajelemaan Tampereelle.

Ihanaa, että tuli tämä reissu tehtyä, olin pitkään vähän kahden vaiheilla lähdön kanssa, sillä on niin kauheasti kouluhommia tekemättä. Mutta kiva se on pitää pientä breikkiä arjesta ja nähdä rakasta perhettä! <3 Jospa sitä nyt jaksaa paahtaa koulun loppuun asti. :)


Me and my little brother
My niece wanted to learn to play some piano, I taught her one song. :)
Tumppu had a birthday, eight years already! :)


English translation:

I hope you all had a wonderful Easter! Me and my boyfriend visited first his parents and then mine. My childhood home was full of family and family friends, it was so nice to see them all! The distance is so long so I visit my parents about four times a year, which is a pity. And the rest of the family I might see more rarely even, my sister and my little brother live in Oulu, which is very far from where I live, about 650 km.

On Easter we celebrated three birthdays and we had sauna and outdoor bathing tub (I don't know the correct word in English, it's like a small wooden pool full of warm water and people sit and relax there.)

No comments:

Post a Comment