Thursday, March 10, 2016

Black and white kitchen

Vähän sisustusjuttuja tällä kertaa! Olen sisustanut meidän keittiötä mustalla ja valkoisella. Mustavalkoisten verhojen kaveriksi olin pitkään haaveillut mustavalkoraidallisesta matosta, ja semmoinen sitten löytyikin Ikeasta. :) Halusin muovimaton, koska olen kova sotkemaan kokatessa, ja tästä matolta liat on helppo pyyhkäistä pois. Tykkään meidän keittiön ilmeestä, se on jotenkin tosi rauhallinen, on kiva mennä aamulla sinne keittämään kahvia ja tekemään aamupalaa, kun aamun ensisäteet valaisevat keittiötä hennosti.

Ihmettelin kuvaa muokatessa, että mikä ihme tossa kulmassa on, se on mikron ovi :D

Teen paljon smoothieita, ja olen pitkään haaveillut tämmöisistä pillillisistä lasipurkeista, vihdoin löysin ne Clas Ohlsonilta. Ne on niin söpöjä! Harmi, että ei ollut isompia kokoja, teen yleensä aika isoja annoksia, mutta onneksi noita on nyt kaksi. Näistä on kiva myös juoda ihan vaan vettäkin, ja kesällä vaikka jääteetä tai limpparia.Olen myös etsiskellyt jotain nättiä seinäkelloa keittiöön, ja viime viikolla hommasin tämmöisen käytettynä. Tykkään kellon kuluneesta tyylistä. <3 Nyt meidän keittiö näyttää tosi kivalta näitten lisäyksien jälkeen. Vielä kun saisi tiskivuoret pysymään aisoissa, niin keittiö olisi aina viihtyisä paikka. :D


English translation:

It's time for some decoration stuff! I've been decorating our kitchen with black and white. I have black and white curtains, and from Ikea I found this nice striped carpet, it's so nice. I love black and white stripes. I love the way our kitchen look, it's so calm. :)

I love also smoothies, and I've been seeking these drinking jars from everywhere, yesterday I finally found them. <3 I also found a pretty second hand clock for the kitchen, I like the worn look of it. I think our kitchen is now awesome, these little details gives nice spice to it. :)

6 comments:

 1. Ompa kaunis ja valoisa keittiö! Nuo verhot on ihanat ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Jostain alelaarista oon tuon verhokankaan joskus löytänyt :)

   Delete
 2. Ihana tunnelma teidän keittiössä. Omani on niin kompakti, että siellä ei pahemmin sisutella matoilla yms. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha joo mullakin oli ennen semmonen minikeittiö, mut onneks tässä asunnossa on ihan kivan kokonen :) Vaikka kyllähän tota kaappitilaa ja kokkailutilaa sais olla enemmän! :D

   Delete